Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα Δόξα Πετρούσας – Έβρος Σουφλίου

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Πικρή ήττα, που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα τον έφερε για πρώτη φορά τρεις βαθμούς κάτω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού,γνώρισε ο Έβρος Σουφλίου στην Πετρούσα. Αν και η ομάδα της Θράκης προηγήθηκε με 0-1 χάρη σε γκολ του Καμπιώτη στο 20ο λεπτό από σέντρα του Εμρέ.

 

Άμεση ήταν η αντίδραση των γηπεδούχων που ισοφάρισαν στο 27′ με τον Μιχαλάκη και πήραν το προβάδισμα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Πατένταλη, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Σχόρτσεφ στην κεφαλιά του Παπαδόπουλου.

Πιο πριν, ο Έβρος είχε την ευκαιρία να πετύχει και άλλο τέρμα, στο 8’ με σουτ στην κίνηση του Τρίχα από φάουλ του Αραμπατζή που απέκρουσε ο τερματοφύλακας Αποστολίδης και στο 40ο λεπτό από σουτ του Γκαινταζή μετά από πάσα του Εμρέ που κατέληξε άουτ.

Στο δεύτεροι ημίχρονο δεν σημειώθηκαν ιδιαίτερες φάσεις, το θέαμα ήταν κακό και η Δόξα Πετρούσας έφτασε στη νίκη με μόνο αξιοσημείωτο μια αποβολή για τον Έβρο στο 90 (δεύτερη κίτρινη) στον Λίτσιο, που θα του στερήσει την συμμετοχή στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στέφανος Κουμπαράκης της ΕΠΣ Θράκης με βοηθούς τους Χαρίτση και  ­Χουσκογλου, επίσης από την Κομοτηνή.

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ (Μπάμπης Καζεπίδης): Αποστολίδης, Γιαννίκης, Μπακιρτζίδης, Πατένταλης, Κότιος, Μιχαλάκης, Στέρεφ, Παπαδόπουλος, Τσιακουρίδης (71’ Τσιμπλιδης) ,Ουζούνογλου (63’Τουνγκελίδης), Γουνατίδης  (81’ Παυλίδης).

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΟΥ (Σάββας Καριπίδης) Σκόρτσεφ, Αντωνιάδης, Μπάμιος, Λίτσιος, Μπάτζιος, Τοραμανίδης, Μεμέτ  (61’Γιαννακιτσίδης), Τρίχας (79’ Ναθαναηλίδης), Γκαϊδατζής, Καμπιώτης, Αραμπατζίδης  (65’Λαζαρίδης)