Πρωταθλήτρια Ροδόπης στα πέναλτι μετά από ματσάρα η ομάδα του ΓΕΛ Ιάσμου

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Πρωταθλήτρια  των Σχολικών Αγώνων Ποδοσφαίρου Λυκείων Νομού Ροδόπης αναδείχθηκε η ομάδα του Γενικού Λυκείου Ιάσμου με νίκη επί του 2ου Γενικού Λυκείου Κομοτηνής, η οποία κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι, αφού στην κανονική διάρκεια των αγώνων οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2.

Στην διαδικασία των πέναλτι (δεν υπάρχει παράταση στα σχολικά πρωταθλήματα) τον τίτλο και κατά συνέπεια το εισιτήριο για να εκπροσωπήσει το νομό Ροδόπης στις επόμενες φάσεις του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος κατέκτησε το ΓΕΛ Ιάσμοθ, που ευστόχησε τέσσερις φορές, ενώ το 2ο ΓΕΛ Κομοτηνής μόλις μια.

Οι μαθητές της πρωταθλήτριας ομάδας κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και κατάφεραν να πετύχουν τρεις κατά σειρά νίκες επί του 1ου ΕΠΑΛ, του 1ου ΓΕΛ, και στον τελικό του  2ου ΓΕΛ Κομοτηνής. Ο τελευταίος αγώνας ήταν αρκετά εντυπωσιακός καθώς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι παίκτες και των δύο σχολείων έπαιξαν με το ίδιο πάθος και ένταση.

Τον τελικό τίμησαν με την παρουσία τους ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ροδόπης Θεόδωρος Μούχτσης και η διευθύντρια του Σχολείου Βάγια  Σερέτη, που συνεχάρησαν τους μαθητές.

Ο κος Μούχτης απένειμε το κύπελλο. «Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους μαθητές των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στους αγώνες καθώς και σε όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση αυτής» δήλωσε η κα Σερέτη.