Photos: Η «παραδεισένια» γιορτή του Ιάσμου για το ντάμπλ στην ΕΠΣ Θράκης

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Στον… παράδεισο είναι και γιορτάζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης οι άνθρωποι του Μεγάλου Αλεξάνδρου Ιάσμου. Κυριολεκτικά! Η ομάδα γιόρτασε την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου στην καφετέρια « 7th Heaven», τον… έβδομο παράδεισο δηλαδή.

 

Την ομάδα τίμησε ο κόσμος που έσπευσε να την συγχαρεί, ωστόσο όπως σημειώνει το “Περισκόπιο”, από το οποίο δανειστήκαμε και τις φωτογραφίες, δεν συνέβη το ίδιο και με τους παίχτες (συμμετείχε μια αντιπροσωπευτική ομάδα) και οι παράγοντες (απουσίαζαν).

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το αρνητικό αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής και ενώ απομένει ένας ολόκληρος γύρος (πέντε παιχνίδια), η ομάδα του Ιάσμου εξασφάλισε διαφορά 15 βαθμών από την δεύτερη ομάδα της Ελπίδας Σαπών, την οποία μάλιστα έχει κερδίσει μέσα-έξω, “οπότε και όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια να χάσει, κάτι αδύνατο να συμβεί, πάλι είναι επάξια πρωταθλήτρια στην Α1 Ερασιτεχνική”..

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου θα συμμετάσχει ως πρωταθλητής της ΕΠΣ Θράκης στα μπαράζ ανόδου με τους πρωταθλητές από τις ΕΠΣ Έβρου, Ξάνθης και Καβάλας. Δείτε τις φωτογραφίες της εφημερίδας “Περισκόπιο”…