Με το βλέμμα στο μπαράζ με τον Κύδωνα Χανίων η ΑΕ Κομοτηνής

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Τον Κύδωνα Χανίων, πρωταθλητή της ΕΣΠΕ Κρήτης, θα αντιμετωπίσει σε έναν αγώνα μπαράζ η πρωταθλήτρια Β’ Εθνικής στον όμιλο της ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας ΑΕ Κομοτηνής, διεκδικώντας την άνοδό της στην Α2 Κατηγορία.

 

Η ομάδα του Τρύφωνα Εξάρχου θα κυνηγήσει την επιστροφή στις μεγάλες κατηγορίες σε ένα παιχνίδι, που θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο, πιθανότατα στην Αθήνα, σε ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΟΠΕ.

Για τον λόγο αυτό συνεχίζονται οι προπονήσεις καθημερινά, καθώς στόχος είναι η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη και να καταφέρει να πετύχει τον προβιβασμό της στην Α2 Κατηγορία.

Αξίζει να επισημανθεί ότι τα Χανιά διαθέτουν ήδη μία ομάδα στην Α2 Κατηγορία, στην οποία μάλιστα αγωνίζεται ο κομοτηναίος Κώστας Γκιρτζίκης που μέχρι πρόσφατα είχε ως προπονητή τον πρώην τεχνικό του ΑΟ Ορεστιάδας Κώστα Τσιακμάκη.

Είναι άγνωστο ωστόσο αν ο Γκιρτζίκης παρακολούθησε αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος και είναι σε θέση να παράσχει πληροφορίες στον Τρύφωνα Εξάρχου για την δυναμική του Κύδωνα Χανίων, που θα αντιμετωπίσει η ΑΕ Κομοτηνής στο μπαράζ.