LIVE: ΠΑΣ Γιάννινα – Πανθρακικός 1-1 (τελικό αποτέλεσμα)

Μεταδίδει ο Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Παρακολουθήστε ζωντανά την μετάδοση του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Πανθρακικός για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο Δημήτρης Μπακιρτζής μεταδίδει…

Καλησπέρα. Αγώνας που δείχνει βαθμολογικά αδιάφορος για τον Πανθρακικό, σε αντίθεση με τον ΠΑΣ που θέλει να πάρει τη νίκη και να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Super League. Βέβαια, έτσι και αλλιώς δύσκολα θα κινδυνεύσει έχοντας 36 βαθμούς ήδη, αλλά τυπικά και μαθηματικά ακόμα δεν είναι εξασφαλισμένος.

Ωρα 16:50  Όμως ο Πανθρακικός κάθε άλλο παρά αδιάφορος είναι, παρά τις έξι σημαντικές απώλειες με τις οποίες ταξίδεψε στα Γιάννενα. Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, ξανάπεσε στην έβδομη θέση, ενώ διεκδικεί την έκτη που υπό προϋποθέσεις, όπως έχει αναφέρει το ThrakiSportS, μπορεί να αποδειχθεί χρυσή και να φέρει την ομάδα στα πλέι οφ και τα ευρωπαϊκά σαλόνια. Σενάριο που δεν είναι και το πιο πιθανό, αλλά δεν είναι απαραίτητα και απίθανο.

Ωρα 16:55   Βροχερός ο καιρός στα Ιωάννινα. Σε διάταξη 3-5-2 πηγαίνει τελικώς ο Μάντζιος με ενισχυμένο κέντρο,  ενώ 4-2-3-1 η διάταξη για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Διαιτητές της αναμέτρησης οι Λαμπρόπουλος, Σταθόπουλος και Καραγκιοζόπουλος.

Ωρα 17:00  ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Τζημόπουλος, Ακόστα, Κολοβέτσιος, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Στρούνα, Κοροβέσης, Λίλα, Ντάσιος και Βίλα. Στον πάγκο: Αμπάρης, Μπέριος, Τσάβες, Μιχαήλ, Αυγενικού, Γιάκος και Κρητικός.    
Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Έμποου, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Ρομέου, Μπεν Σαμπάτ, Ίγκορ, Παπαγεωργίου, Μολίνα, Μακρυδημήτρης και Τριανταφύλλου. Στον πάγκο: Αθανασιάδης, Καθάριος, Ζδράβος-Ρίζος, Μαμούτ, Σαρακατσάνος και Χασομέρης.

Ωρα 17:16 Έναρξη στην αναμέτρηση.

5′ Ο Ίγκορ απομακρύνει το φάουλ του Ίλιτς.

7′ Ο Μακρυδημήτρης σώζει τον Πανθρακικό από γκολ όταν έκοψε την μπάλα προτού αυτή φτάσει στα πόδια του Ακόστα. Η φάση πήγε να βγει από καραμπόλα. Κίιτρινη στο Λίλα για βίαιο φάουλ.

12′ Ο Πασχαλάκης στη δεύτερη φετινή του εμφάνιση μετά την ολιγόλεπτη στη Βέροια μπλοκάρει αρκετά εύκολα την μπαλιά του Ντάσιου. Ο ΠΑΣ μέχρι στιγμής πατάει καλύτερα στο γήπεδο.

15′ Πολύ έξυπνη αλλά δυνατή μπαλιά προς τον Ίλιτς που δεν μπορεί να την προλάβει. Ελέγχουν την μπάλα ο Πασχαλάκης με τον Ντενίζ Μπαϊκαρά. Οι παίκτες του Πανθρακικού κρατούν τις θέσεις, καλύπτουν χώρους και δεν επιτρέπουν στους γηπεδούχους να φτάσουν εύκολα στην εστία της ομάδας τους.

19′ Πρώτη ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Ο Ντάσιος προλαβαίνει τον Ίγκορ προτού σουτάρει από καλή θέση. Τον κόβει έγκαιρα μετά από σέντρα του Παπαγεωργίου.

22′ Πολύ καλός μέχρι στιγμής ο Εμπόου στην άμυνα του Πανθρακικου. Συνεχίζει να ψιλοβρέχει στα Γιάννενα, ενω μαύρα σύννεφα φαίνονται πάνω από τους Ζωσιμάδες.

25′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛ 0-1!! Ιγκόρ!!!

26′ 11ο γκολ της σεζόν για τον Ίγκορ και το 0-1 για τον Πανθρακικό. Πρώτη μπαλιά από τον Μολίνα, δεύτερη από τον Ρομέου που με κόντρες βρίσκει τον Ίγκορ, ο οποίος αφήνει πίσω του τον Στρούνα και σκοράρει! Διακοπή στο ματς επειδή έχουν πέσει διαφημιστικές πινακίδες πίσω από τα τέρματα εξαιτίας του  αέρα που δυναμώνει.

28′ Διαμαρτυριες του Κοροβέση για πέναλτι, αλλα ο διαιτητής συνεχίζει το παιχνίδι.

32′ Εχουν ανοίξει οι ουρανοί, βρέχει ακατάπαυστα πλέον, αμέσως μετα το γκόλ του Πανθρακικού. Πολύ ωραία κίνηση του Ρομέου που μπήκε προς τα μέσα με τον Τζημόπουλο να βγαίνει σωστά μπροστά του και να τον κόβει.

33′ Διπλό κόρνερ από το Πανθρακικό που περνάνε ανεκμετάλλευτα.

34′ Πολυ δυνατή χαλαζόπτωση και ο Λαμπρόπουλος διακόπτει προσωρινά τον αγώνα.

Μετά από 4 λεπτά διακοπής επιστρέφουμε στο ματς.

38′ Γκόλ 1-1! Ο Τζιμόπουλος απαντα με γυριστό σούτ ύστερα απο σέντρα του Ακόστα από φάουλ

39′ Κίτρινη για τον Μπαικαρά στη φάση που προηγήθηκε του γκολ των Ιωαννίνων. Δυστυχώς η διακοπή επηρέσε τον Πανθρακικό.

45′ Ο Λίλα πήγε να κάνει ένα ωραίο σουτ προς την αντίπαλη εστία που έφυγε λίγο άουτ.

45+1′  Νεα ευκαιρία για τον ΠΑΣ, ο Τσουκαλάς είναι εκείνος που δεν μπόρεσε να ακουμπήσει οπως θα ήθελε την μπάλα με προβολή για να σκοράρει.

45+2′  Τέλος του Α’ μέρους. Ισοπαλία στους Ζωσιμάδες ΠΑΣ- Πανθρακικός 1-1

46′ Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

49′ Ο Μολίνα κινήθηκε ωραία και επιχείρησε να μπει στην αντίπαλη περιοχή όμως κόπηκε τελευταία στιγμή ενω ο Ιγκόρ περίμενε τη μπάλα. Χωρίς αλλαγές οι δυο ομάδες μετά το ημίχρονο.

52′ Η βροχή δεν έχει σταματήσει με την έντασή της να αυξομειώνεται συνέχεια

54′ Ο Λίλα κάνει το σουτ πολύ έξω από την περιοχή και πλάγια δεξιά με την μπάλα να περνάει δίπλα από τα δοκάρια του Πασχαλάκη που έλεγχε την πορεία της.

56′ Μετά το φάουλ του Ακοστα ο Λίλα κάνει το κοντινό πλασέ με τον Μπαϊκαρά να διώχνει πάνω στη γραμμή.

57′ Ο Μπαϊκαρά διώχνει την μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή μετά την προσπάθεια του Λίλα ύστερα από κόρνερ. Μέσα ο Τσάβες εξω ο Στρούνα.

60′ Κίτρινη στον Χρήστου.

61′ Κίτρινη και στον Ρομέου.

62′ Ο δραστήριος Μολίνα σουτάρει με το αριστερό αλλά η μπάλα έξω.

66′ Ο Ίλιτς θα κάνει ένα σουτ από καλή θέση με την μπάλα να κοντράρει στα σώματα. Πρεσάρει και άλλο ο ΠΑΣ που είναι ανώτερος και στο Β’ μέρος με την είσοδο του Τσάβες.

70′ Ο Πασχαλάκης δύσκολα διώχνει σε κόρνερ το πλασέ του Ίλιτς από το ύψος του πέναλτι. Πολυ μεγάλη ευκαιρία.

74′ Ο Χασομέρης στο ματς αντί του Μολίνα

75′ Ο Ίλιτς κάνει το πλασέ από το πέναλτι με τον Πασχαλάκη να μπλοκάρει πολύ εύκολα.

77′ Νέα κίτρινη κάρτα στον Παπαγεωργίου. Η τέταρτη για τους Θρακιώτες.

78′ Ο Πασχαλάκης διώχνει με γροθιές το φάουλ του Τσάβες και στην συνέχεια ο Μακρυδημήτρης με την βοήθεια του Μπεν Σαμπάτ θα απομακρύνει τον κίνδυνο και ενώ ο γκολκίπερ του Πανθρακικού είχε μείνει στο έδαφος.

84′ Ο Γιάκος στην θέση του Ακόστα, και θα  πάει  μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ. Παραχώρηση κόρνερ για τον ΠΑΣ Γιάννινα από τον Μπαϊκαρά

89′ Άστοχο σουτ του Τσάβες για τον ΠΑΣ Γιάννινα από καλή θέση, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο έδαφος ο Πασχαλάκης.

90+1Κόρνερ με τον Τσάβες που περναει ανεκμετάλλευτο. Ο Σαρακατσάνος στη θέση του Ιγκορ. Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90+4′ Τελευταίο λεπτό. Ο Γιαννιώτης Ζδραβος-Ριζος στη θέση του Ρομέου.

90+5  Λήξη αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα: ΠΑΣ Γιάννενα -Πανθρακικός 1-1.

Πολυ καλό αποτέλεσμα για την ομάδα της Κομοτηνής που παραμένει στην 6η θέση μαζί με τον ΟΦΗ στους 41 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΣ με τους 37 βαθμούς μένει μόνος δέκατος και δεν εξασφαλίστηκε ακόμα μαθηματικα στο περίεργο αυτό ελληνικό πρωταθλημα!! MVP ο Πασχαλάκης και ευχάριστος προβληματισμός για τον Ακη Μάντζιο για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Καλό σας βράδυ!