Video: Ο προπονητής του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης για τον αποκλεισμό

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Μεγάλη απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της ομάδας του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης, που παρουσιαζόταν ως φαβορί για να κατακτήσει και τον φετινό τίτλο στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα αλλά δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την πρωταθλήτρια Κύπρου.

 

Η πίκρα δεν έχει να κάνει μόνο με την απώλεια των κεκτημένων αλλά και με το γεγονός ότι ο φετινός νικητής θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Εσπίνιο της Πορτογαλίας, μια πόλη με πολλές αναμνήσεις για τους φίλους του βόλεϊ στην Αλεξανδρούπολη.

Παρά την πίκρα πάντως, ο προπονητής του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης Χρίστος Γκαρνέτας χαρακτήρισε δίκαιη νίκη της Λεμεσού. «Δεν μας πήγε καλά σήμερα, παίξαμε σφιχτά, δεν μας βγήκαν κάποιες φάσεις. Χάσαμε κάποια κρίσιμα σερβίς στο τέλος, δεν “τράβηξαν” τα ατού μας και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στην Λεμεσό τους εύχομαι καλή συνέχεια», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως παραδέχθηκε στην συνέχεια, «δεν περιμέναμε τέτοια εμφάνιση από το Λύκειο Λεμεσού, περιμέναμε ότι θα ήταν καλοί, τους ξέραμε απο πέρυσι και πρόπερσι και πιστεύαμε ότι θα κερδίσουμε. Τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά και ήρθαμε εδώ που ήρθαμε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο αργότερα και η πρωταθλήτρια Κύπρου στις κοπέλες απέκλεισε το Λύκειο της Δράμας, με αποτέλεσμα όλη η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να μείνει χωρίς εκπροσώπηση στο φάιναλ φορ. Τόσο τα αγόρια της Αλεξανδρούπολης όσο και τα κορίτσια της Δράμας θα αναχωρήσουν το πρωί της Πέμπτης για να επιστρέψουν οδικώς στην βάση τους.

Για το βόλεϊ γενικότερα στην πρωτεύουσα του Έβρου, ο Χρήστος Γκαρνέτας σχολίασε στην web-camera του VolleyNews: «Η Αλεξανδρούπολη είναι η μητρόπολη του βόλεϊ. Βγάζουμε ταλέντα, συνεχίζουμε και κάθε εμπόδιο για καλό. Θα επανέλθουμε δριμύτεροι για να καταφέρουμε περισσότερα και καλύτερα». Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του…

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/Vmg6zvE4n7Q?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]