Eντυπωσιακή πρεμιέρα της Κεπεσίδου στο Challenge Trophy της Λάρισας

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα της εθνικής μας ομάδας, όπου αγωνίζεται η Αλεξανδρουπολίτισσα Μάγδα Κεπεσίδου, στο 8ο Διεθνές Τουρνουά Χάντμπολ Γυναικών «2014 IHF/EHF WOMEN’S CHALLENGE TROPHY» που διεξάγεται στην Λάρισα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νίκησε στο ΕΑΚ Νεάπολης 29-19 την Λετονία για τον 1ο όμιλο και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Από το πρώτο λεπτό η Εθνική μας ομάδα έδειξε τις διαθέσεις της και ήταν αποφασισμένη για την νίκη. Μετά το πρώτο αναγνωριστικό 10λεπτο (6-5), η Ελλάδα ανέβασε «στροφές» και ξέφυγε στο σκορ (12-6) με αποτέλεσμα να φτάσει στο +8 (18-10) στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος η «γαλανόλευκη» διατήρησε με ευκολία την διαφορά και έφτασε στην επικράτηση. Αύριο η Εθνική αντιμετωπίζει το Βέλγιο στις 13:00 στο ΕΑΚ Νεάπολης.

ΕΛΛΑΔΑ (Σωκράτης Βακάλης): Χατζηπαρασίδου 8, Χρυσή 1, Κοντοστεργίου 3, Ανδρίτσου 1, Καρσανίδου, Παρασκευαϊδου, Μούρνου 6, Μανδά, Στουγιαννίδου 3, Κεπεσίδου, Ιωαννίδου 2, Τσακάλου 3, Μασμανίδου, Λάμπρου 2, Κωστοπούλου.

ΛΕΤΟΝΙΑ (Γκίντα Οζόλινα): Λισόφσκα, Ολίποβα 2, Ματισάνε 1, Σέιτσα, Σλουμτσένκο, Κιρέγιεβα 4, Νεβερόφσκα 5, Οζόλινα, Λιέπινα, Μαλτσενιέτσε, Σερζάντε 4, Ροζενφέλντε, Μπρικμάνε 3.