Αλλάζει τα πλάνα της προπόνησης ο Κεχαγιάς και στρέφεται στο… 10vs11

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Με την διαιτησία του αγώνα τα έβαλε ο προπονητής της Ξάνθης Νίκος Κεχαγιάς, αμέσως μετά την ήττα της ομάδας του από την Βέροια με 3-2 και με δεδομένη την ανακοίνωση που είχε εκδώσει στο μεταξύ ο Χρήστος Πανόπουλος. Χαρακτήρισε άδικη την αποβολή του Βασιλακάκη.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην αίθουσα Τύπου του Δημοτικού σταδίου Βέροιας, όπως τα διαβάσαμε στο kerkidasport: «Από αύριο θα αρχίσω να προπονώ τους παίκτες μου για να αγωνίζονται 10 εναντίον 11! Η σημερινή ήταν η 10η ή 11η αποβολή στο φετινό πρωτάθλημα. Θεωρώ άδικη την αποβολή του Βασιλακάκη. Στην πρώτη κίτρινη δεν υπήρχε ούτε καν φάουλ. Αν ήμασταν 11 εναντίον 11 θα ήμασταν εμείς οι νικητές».

Ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του ήταν ο τεχνικός της Βέροιας Ράτκο Ντόστανιτς, ο οποίος στην συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα με την Ξάνθη δήλωσε τα εξής: 

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς τόσο από βαθμολογικής όσο και από ψυχολογικής άποψης. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου, καθώς έδωσαν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Ξάνθη. 

Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας και παρά την ισοφάριση του αντιπάλου, τα δώσαμε όλα και καταφέραμε να φτάσουμε τη νίκη. Το ματς αυτό τελείωσε και θα πρέπει να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό, για το οποίο έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλές απουσίες».

Σε ερώτηση για το πού πιστεύει ότι θα κυμανθεί το βαθμολογικό όριο για την παραμονή στην κατηγορία, απάντησε ότι θα είναι μεταξύ 36 και 38 βαθμών.