Τα δώρα του Εθνικού στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Μπορεί στον αγώνα με την ουραγό Νίκη Αιγινίου ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης να… προβλημάτισε, ωστόσο πιο πριν προσέφερε χαρά και χαμόγελα στα παιδιά από το Χαμόγελο του παιδιού. Το ΤΑΑ Εθνικός στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, πρόσφερε δώρα στο “Χαμόγελο του Παιδιού” στην Θεσσαλονίκη.

Άλλωστε ο Εθνικός φέτος αποτελεί αγγελιοφόρο της οργάνωσης, διαθέτει μέρος των εσόδων του στο συγκεκριμένο ίδρυμα (ένα ευρώ από κάθε εισιτήριο συγκεκριμένα), ενώ έχει στη φανέλα του και το λογότυπό του. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΑ Εθνικός:

«Με την ευκαιρία του αγώνα πρωταθλήματος βόλλεϋ της ομάδας μας στο Αιγίνιο Κατερίνης με την Νίκη, πριν την έναρξη του αγώνα οι παίχτες μας πρόσφεραν δώρα σε εκπροσώπους του Χαμόγελου του Παιδιού Θεσσαλονίκης, προκειμένου να δοθούν σε παιδιά του Οργανισμού. Σε κάθε ένα παιδάκι στείλαμε:

• Έναν αθλητικό σάκο της ομάδας
• Μία αθλητική φανέλα της ομάδας
• Ένα αναμνηστικό κασκόλ

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Συντονίστρια Θεσσαλονίκης κ. Πετρίδου για την άμεση ανταπόκρισή της στο κάλεσμά μας καθώς και για τη γενικότερη συνεργασία!

 
Η ομάδα βόλλεϋ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αισθάνεται περήφανη που είναι «Αγγελιοφόρος» και μεταφέρει στις φανέλες της το μήνυμα του Χαμόγελου του Παιδιού και θα συνεχίσει να είναι δίπλα στον Οργανισμό και να συνεισφέρει με κάθε δυνατό τρόπο»!