«Ρωτήστε τον προπονητή και τη διοίκηση αν με θέλουν στην ομάδα…»

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Για τη νίκη του Πανθρακικού επί του Άρη, που ουσιαστικά «ρίχνει» τους Θεσσαλονικείς στην Β’ Εθνική Κατηγορία, μίλησε ο Αντώνης Λαδάκης στον αθηναϊκό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra, αίσθηση ωστόσο προκάλεσε η απάντησή του για το μέλλον του στην ομάδα του Πανθρακικού. Αναλυτικά οι δηλώσεις του…

Για τον στόχο της 6ης θέσης: «Φτάσαμε σε ένα σημείο που έχουμε σωθεί και μαθηματικά και στα επόμενα παιχνίδια θα κυνηγήσουμε τους βαθμούς, το απόλυτο αν είναι δυνατόν, για να διατηρηθούμε σε αυτήν την υψηλή θέση».

Για το γεγονός πως έβαλαν «ταφόπλακα» στον Άρη: «Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι ιδιαίτερο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, αλλά το γυρίσαμε. Ο Άρης έπαιζε το τελευταίο του χαρτί και επειδή είμαστε στην Ελλάδα καταλαβαίνετε πως τα σενάρια ήταν πολλά. Εμείς επειδή είμαστε επαγγελματίες και δεν θέλαμε να πιστέψει οποιοσδήποτε το παραμικρό πως θα είμαστε χαλαροί, αποδείξαμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Δεν έχουμε δώσει το δικαίωμα σε κανέναν να λέει πως μπαίνουμε για να χάσουμε. Αν ο Άρης κέρδιζε θα το έκανε με το σπαθί του. Δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα, είναι λογικό να έχουμε και άσχημες μέρες, αλλά στο δεύτερο μέρος διαψεύσαμε και τους πιο καχύποπτους». 

Για το σύστημα με τρεις αμυντικούς: «Δεν συνηθίζεται στην Ελλάδα, αλλά πλέον το αφομοιώσαμε, μάθαμε τι θέλει ο προπονητής από κάθε θέση και παιχνίδι με παιχνίδι γινόμασταν καλύτεροι. Στο ποδόσφαιρο τα απλά πράγματα, είναι και τα πιο δύσκολα. Δημιουργήσαμε μια καλή ομάδα και είχαμε σταθερότητα. Και πήραμε πολλούς βαθμούς στην έδρα μας, καθώς όταν θες να σωθείς, αυτό είναι το κλειδί».

Για το μέλλον του: «Έχω έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο, ρωτήστε τον προπονητή και τη διοίκηση αν με θέλουν στην ομάδα…»