Μια ανάσα από την ανανέωση ο Ιγκόρ! Ο ρόλος της συζύγου και παιδιού…

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Ιγκόρ με την διοίκηση του Πανθρακικού για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS. Οι συζητήσεις ξεκίνησαν πριν τρεις εβδομάδες, μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης του Άκη Μάντζιου και συνεχίζονται σε πολύ θετικό κλίμα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις, δηλαδή υπογραφές και επίσημες ανακοινώσεις για την παραμονή του πρώτου σκόρερ της ομάδας στην Κομοτηνή και την επόμενη περίοδο. Η αισιοδοξία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εδράζεται στο γεγονός ότι το πρόβλημα δεν ήταν τόσο το οικονομικό όσο το οικογενειακό.

Ωστόσο, η σύζυγος του Ιγκόρ φέρεται να έχει δώσει την συγκατάθεσή της για την παραμονή της οικογένειας για άλλον έναν χρόνο στην Θράκη. Φέρεται να της αρέσει πολύ η ζωή εδώ, ενώ και το παιδί τους, που είναι έξι χρονών, τα πηγαίνει πολύ καλά στο σχολείο και έχει αρχίσει να μαθαίνει τα ελληνικά.

Όλα αυτά συνηγορούν στο ότι ο Ιγκόρ θα πει το πολυπόθητο ναι στις διαπραγματεύσεις που συνεχίζονται, με τα κρίσιμα εμπόδια να έχουν πλέον ξεπεραστεί και να απομένουν πλέον περισσότερο οι τυπικές λεπτομέρειες…