Τέρμα τα σενάρια για Αθανασιάδη! Τι αναφέρει η ανακοίνωση Πανθρακικού…

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Ο Πανθρακικός μία ημέρα μετά τη νίκη επί του Άρη που διασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στη Super League αλλά φέρνει και την ομάδα της Κομοτηνής κοντά στην έξοδο στην Ευρώπη εφόσον κάποια ομάδα (πχ ο Παναθηναϊκός) δεν λάβει αδειοδότηση, ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Γιώργιο Αθανασιάδη έως το 2016. 

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο με τον Αθανασιάδη ολοκληρώνονταν το καλοκαίρι και υπήρχαν πληροφορίες ότι τον είχαν στο μικροσκόπιό τους τέσσερις ομάδες της Super League, ανάμεσά τους ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ  που έβλεπαν στο πρόσωπό του μια καλή επένδυση για το μέλλον στον άσο.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΠΑΕ, μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Αθανασιάδης δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου με την ομάδα του Πανθρακικού. Είναι η επιβράβευση για όλη την σκληρή δουλειά που πραγματοποιώ με τους προπονητές μου καθημερινά. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση η οποία με εμπιστεύεται και φυσικά τους προπονητές που μου δείχνουν αγάπη, στήριξη και εμπιστοσύνη. Ο Πανθρακικός είναι η οικογένεια μου, το σπίτι μου και μου το έδειξαν στις δύσκολες στιγμές και θέλω να τους δικαιώσω για αυτό”.