LIVE από τα Πηγάδια: Skoda Ξάνθη – Πανιώνιος 2-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Μεταδίδει από το Skoda Xanthi Arena ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον πολύ σημαντικό αγώνα ανάμεσα στην Skoda Ξάνθη και τον Πανιώνιο για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης βρίσκεται στο γήπεδο της Ξάνθης στα Πηγάδια και μεταδίδει…

Καλησπέρα. Ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι για την Ξάνθη, κομβικής σημασίας, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος, με τον αδιάφορο Πανιώνιο, που επιβάλλεται να κερδίσει η Skoda αν δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες για την παραμονή της, δεδομένου και του προγράμματός της στην συνέχεια.

Ωρα 17:03  Πάμε κατευθείαν στις συνθέσεις

Ξάνθη: Κυριακίδης, Παΐτο, Ντε Γκουζμάν, Γούτας, Σολάρι, Χοσέμι, Μαρίν, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Σολτάνι, Μπαξεβανίδης.

Πανιώνιος: Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Κούρος, Παντίδος, Καμπάνταης, Κολοβός, Αραβίδης, Γιάννου.

Ωρα 17:05  Αξίζει να αναφέρουμε ότι αρχικά είχε δηλωθεί από την Ξάνθη ο Φλίσκας, αλλά τραυματίστηκε και δεν θέλησε ο Κεχαγιάς να ρισκάρει την συμμετοχή του. Μάλιστα, ο Νάκας κλήθηκε στην 18άδα της αποστολής, αφού ο Φλίσκας με πάγο στο πόδι ανέβηκε πριν λίγο στην εξέδρα.

Ωρα 17:08  Οι δυο ομάδες έχουν αποσυρθεί στα αποδυτήρια

Ωρα 17:11  Σε λίγο η επίσημη είσοδος των δύο ομάδων

Ωρα 17:12  Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Γιώργος Δασκαλόπουλος του Συνδέσμου Κορινθίας.

Ωρα 17:17 Πάμε για την έναρξη του ματς με την Ξάνθη στην σέντρα, δυο λεπτά μετά την προγραμματισμένη έναρξη

1′  Εναρξη του αγώνα.

10’ Επιθετικά έχουν ξεκινήσει οι Θρακιώτες, που ψάχνουν το γρήγορο γκολ που θα τους λύσει τα πόδια και θα διώξει το άγχος.  

16’ Ευκαιρία για τον Πανιώνιο με τον Κούρντι να βγάζει με πολύ ωραία μπαλιά  τον Αραβίδη στην πλάτη της άμυνας της Ξάνθης όμως στην προσπάθεια του να σουτάρει έπιασε αέρα ο επιθετικός του Πανιωνίου

18’ Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη με το σουτ του Ντε Γκουζμάν από τα 25 μέτρα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Ανέστη

28′ Πλησιάζουμε στην συμπλήρωση 30 λεπτών με την εικόνα της Ξάνθης να προβληματίζει, μόλις μια ευκαιρία και αυτή με μακρινό σουτ με τους Θρακιώτες να μην έχουν φαντασία στο παιχνίδι τους.

35′ Αγγίζει το 1-0 η Ξάνθη, με τον Μάνταλο να κάνει εξαιρετική κίνηση να σουτάρει με την μπάλα ωστόσο να μην του κάνει το χατήρι και να καταλήγει δίπλα απο το αριστερό δοκάρι του Ανέστη.

38′ Νέα ευκαιρία για την Ξάνθη που πιέζει, σουτ του Σολτάνι εξώ απο την περιοχή η μπάλα μόλις άουτ

Τέλος πρώτου ημιχρόνου στα Πηγάδια Skoda Ξάνθη – Πανιώνιος  0-0.

46′ Έναρξή δευτέρου ημιχρόνου χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες.

54′ Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη στην θέση του Νικολά Μαρίν περνά ο Παναγιώτης Τριάδης

56‘ Πολύ καλή στιγμή για την Ξάνθη με τον Τριάδη να σουτάρει μέσα απο την περιοχή στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, αλλά αυτή έφυγε άουτ 

60′ Γκοοοοοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Πολύ όμορφη σέντρα του Τριάδη από δεξιά έστειλε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και εκεί ο Σολτάνι με πλασέ νίκησε τον Ανέστη και έγραψε το 1-0. Skoda Ξάνθη – Πανιώνιος  1-0.

71′ Φάουλ για την Ξάνθη σε πολύ καλό αημείο, και κίτρινη στον Αυλωνίτη 

72′ Γκοοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Υπέροχή εκτέλεση φάουλ απο τον Σολάρι η μπάλα στο δοκάρι του Ανέστη και στην επιστροφή ο Τριάδης απ οκοντά δεν δυσκολεύεται να δώσει διαφορά δύο τερμάτων στην ομάδα του. Skoda Ξάνθη – Πανιώνιος  2-0.

74′ Πρώτη αλλαγή για τον Πανιώνιο με τον Αντρέα Λάσνικ να περνά στην θέση του Λεωνίδα Καπάνταη

79′ Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη, στην θέση του Εστέμπαν Σολάρι θα περασει ο Αντώνης Ράνος

86′ Τρίτη αλλαγή για την Ξάνθη με τον Στέλιο Νάκα να περνά στην θέση το Θοδωρή Βασιλακάκη.

87‘ Δεύτεηρη αλλαγή για τον Πανιώνιο, με τν Κώστα Παναγιωτούδη να παίρνει την θέση του Νίκου Παντίδος

90′ Δεύτερη κίτρινη για τον Τάσο Αυλωνίτη, που επίτηδες καθυστέρησε να εκτελέσει ενα πλάγιο με σκοπό να δεχτεί την κόκκινη μια και έχει συμπληρώσει κάρτες.

Τελικό σκορ στα Πηγάδια Skoda Ξάνθη – Πανιώνιος  2-0. Σημαντική νίκη για την Ξάνθη που σχεδόν εξασφαλίζει την παραμονή της.