Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Ιωνικός Ιωνίας

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Την ήττα με 65-87 γνώρισε ο υποβιβασμένος στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Εθνικός Αλεξανδρούπολης από τον Ιωνικό Ιωνίας στο Μιχάλης Παρασκευόπουλος στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Ο προπονητής του Εθνικού είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα μοιράζοντας το χρόνο συμμετοχής, αφού τα εναπομείναντα παιχνίδια έχουν πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα.

Η ομάδα του Γιώργου Κανδύλη έμεινε κοντά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο (35-42), αλλά η διαφορά άνοιξε στο τρίτο δεκάλεπτο (49-65) με αποτέλεσμα το τελικό 65-87.

Πρώτος σκόρερ για τον Εθνικό ήταν ο Ξένος με 16 πόντους και τέσσερα τρίποντα, ενώ από τους φιλοξενούμενους τρεις παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων και συγκεκριμένα οι Γιαχανατζής, Μαύρος και Σαρρής με 24, 19 και 17 πόντους αντίστοιχα.

Την επόμενη αγωνιστική ο Εθνικός ταξιδεύει στη Ξάνθη, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική Ασπίδα.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Λαμπρίδης και Μαγκαφάς.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κανδύλης): Ξένος 16 (4), Τελούδης 7, Παπαλαμπίδης 6, Σιταρίδης, Γεροντίτης 9, Αγγελονίτης 1, Σανδραμάνης, Τζιερτζής, Κιτσόπουλος 9 (1), Θεοχαρίδης 8, Μπανταλίδης 9 (1).

ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ (Αγγέλης): Γουνιώτης 6, Παναγιώτου 5 (1), Ζεϊμπέκης 2, Γιαχανατζής 24 (2), Μαύρος 19 (3), Φλιάτης Γιάννης 7 (1), Σαρρής 17, Μπάρκος, Φλιάτης Γιώργος 5, Βαρλατσάνης 2.