EΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στον αγώνα Ένωση Άνθειας Αρίστεινου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμες αγωνιστικές των πλέι οφ σημείωσε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με εννιά βαθμούς.

 Αντίθετα, η Ένωση υποχώρησε στην τρίτη θέση με τρεις βαθμούς, μετά την εντός έδρας νίκη του Ορέστη Ορεστιάδας επί του Διδυμοτείχου.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και τις ευκαιρίες, αλλά οι γηπεδούχοι με τον Μπαμπλή να πραγματοποιεί καίριες επεμβάσεις κατάφεραν να διατηρήσουν στο μηδέν στα μετόπισθεν. Στο 8ο λεπτό ο γκολκίπερ της Ένωσης απέκρουσε το σουτ του Ξενάκη και στο 20’ το σουτ του Φλώρου κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Εθνικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ο Μπαμπλής πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση σε κεφαλιά του Αγγελακάκη. Στο 33’ το σουτ του Φλώρου απομάκρυνε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Ένωσης. Τέσσερα λεπτά αργότερα το γυριστό του Δορουγιδένη μπλόκαρε ο Φυσέκης. Στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους στο 39ο λεπτό το σουτ του Ξενάκη πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, αφού μετά το νικητήριο γκολ του Εθνικού με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, σημειώθηκε μόλις μια αξιόλογη φάση στις καθυστερήσεις. Συγκεκριμένα,στο 49’ το σουτ του Δαμιανίδη έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ ο Μπαμπλής και πέντε λεπτά το σουτ του Μιχαλτσίδη κατέληξε στην αγκαλιά του Φυσέκη. Στο 58ο λεπτό ο Καβατζικιώτης με ανάποδο ψαλίδι σκόραρε κατά της πρώην του ομάδας κάνοντας το 0-1, μετά από κόρνερ του Ξενάκη και φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπαμπλής έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Δαμιανίδη.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Μπαμπλής, Παπαδημητρίου, Δορουγιδένης και Σιβούδης, ενώ από τον Εθνικό οι Καβατζικιώτης, Φλώρος, Κοιλιάρης, Δαμιανίδης και Δούπας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σκινδρης με βοηθούς τους Παππά και Μπρίμπο.

Ένωση Άνθειας Αρίστεινου: Μπαμπλής, Δουμπουλάκης, Αγούδης (65’ Μαλτέζος), Παπαδημητρίου, Φραγγουλίδης, Δορουγιδένης, Μιχαλτσίδης (77’ Μιχαλετζάκης), Μωραϊτης, Καπανίκας, Μπίτσος (69’ Λυμτσιούλης), Σιβούδης

 

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Φυσέκης, Αμπραχαμιάν (80’ Θάνος), Τσικάκης, Μπαρμπαγιάννης, Δούπας, Καβατζικιώτης, Φλώρος, Κοιλιάρης, Δαμιανίδης, Ξενάκης (86’ Κυριζάκης), Αγγελακάκης (62’ Νταλαπέρας)