Live από το ΔΑΚ Κομοτηνής: Πανθρακικός – Αρης 2-1 (τελικό αποτέλεσμα)

Μεταδίδει από το ΔΑΣ Κομοτηνής ο Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS τον αγώνα ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Άρη Θεσσαλονίκης για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο Δημήτρης Μπακιρτζής βρίσκεται στο ΔΑΚ Κομοτηνής και μεταδίδει…

Καλησπέρα. Σημαντικό ματς, πρωτίστως για τον Άρη που παίζει ίσως το τελευταίο του χαρτί για παραμονή στην κατηγορία – αν και ακόμα και αν φύγει με το διπλό από την Κομοτηνή, δύσκολα θα παραμείνει. Σημαντική αναμέτρηση όμως και για τον Πανθρακικό που έχει πέντε ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια, αλλά θέλει τη νίκη για την διεκδίκηση της έκτης θέσης που υπό προϋποθέσεις μπορεί και να οδηγήσει στην Ευρώπη (αν πχ δεν πάρει αδειοδότηση ο Παναθηναϊκός).

Ώρα 16:40 Πολύ καλή είναι η προϊστορία για την ομάδα του Πανθρακικού απέναντι στον Άρη, καθώς σε 5 εντός έδρας αγώνες μετράει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα και αυτή σε αγώνα κυπέλλου. Συνολικά σε 9 αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες ο Πανθρακικός έχει 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες, έχοντας πετύχει 14 τέρματα και έχοντας δεχθεί 9.

Ώρα 16:50 Στον αγωνιστικό χώρο βρίσκονται οι παίκτες των δύο ομάδων που θα ξεκινήσουν το σημερινό παιχνίδι για την καθιερωμένη προθέρμανση. Πριν λίγο μας δώθηκαν και οι ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Πανθρακικός (Α. Μάντζιος): Αθανασιάδης, Μπεν Σαμπάτ, Παπαγεωργίου, Ιγκόρ, Χρήστου, Λαδάκης, Εμπόου, Ρομέου, Μπαϊκαρά, Τζάνης, Ντιόγκο

Άρης (Σ. Παπαδόπουλος): Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Τάτος, Τσουμάνης, Καμινιώτης, Βλάχος, Βαγγέλη, Μανιάς, Τσιάρας

Ώρα 16:52 Στον πάγκο για τον Πανθρακικό βρίσκονται οι Πασχαλάκης, Τριανταφύλλου, Χασομέρης, Μολίνα, Καθάριος, Μακρυδημήτρης, Σεϊδάν, ενώ για τον Άρη οι Γουναρίδης, Τριανταφυλλάκος, Αγγελούδης, Νταμαρλής, Ηρακλής, Σουνάς, Κουσίδης.

Ώρα 16:55 Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο Γιάννης Δελφάκης από τον σύνδεσμο Αρκαδίας, με βοηθούς τους Δήμο Αντωνόπουλο και Τρύφωνα Πετρόπουλο από τον ίδιο σύνδεσμο. Τέταρτος διαιτητής ο Απόστολος Αμπάρκιολης από τον σύνδεσμο Καβάλας.

Ώρα 17:00 Εξαιρετικές οι καιρικές συνθήκες. Ηλιοφάνεια και 18 βαθμοί αυτή τη στιγμή στην Κομοτηνή, αναμένεται να βοηθήσουν τόσο τους ποδοσφαιριστές, όσο και τους φιλάθλους και των δύο ομάδων που συνεχίζουν να προσέρχονται στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Η υγρασία βρίσκεται στο 46%.

Ώρα 17:05 Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 30ης αγωνιστικής, Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-1.

Ώρα 17:09 Οι δύο ομάδες βρίσκονται ήδη στα αποδυτήρια για τις τελευταίες οδηγίες και σε λίγα λεπτά αναμένουμε την επίσημη είσοδο τους για την έναρξη του αγώνα.

Ώρα 17:13 Οι δύο ομάδες κάνουν την επίσημη είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο.

1′ Έναρξη του αγώνα

5′ Ασταθής έξοδος του Αθανασιάδη, ο Μανιάς προσπάθησε να σκοράρει από την μικρή περιοχή, αλλά καθυστέρησε και οι αμυντικοί του Πανθρακικού απομάκρυναν.

7′ Μικρή διακοπή στο παιχνίδι για ρίψη κροτίδων που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο από τους φιλάθλους του Άρη. Ο διαιτητής προειδοποίησε ότι αν συνεχιστούν οι ρίψεις θα διακόψει το παιχνίδι.

13′ Κίτρινη στον Ρομέου.

14′ Καλό σουτ εκτός περιοχής του Βλάχου, η μπάλα άουτ.

15′ Κίτρινη στον Τσιάρα.

16′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό, ο Ίγκορ από κοντά δε μπορεί να νικήσει τον Διούδη.

18′ Έμμεσο για τον Άρη, καθώς ο Αθανασιάδης μπερδεύτηκε και μπλόκαρε την μπάλα ύστερα από γύρισμα συμπαίκτη του. Εκτελεί ο Τάτος, η μπάλα κοντράρει, ο Βλάχος δοκιμάζει ένα σουτ που καταλήγει στην αγκαλιά του Αθανασιάδη. 

21′ Ωραία προσπάθεια του Μανιά εντός περιοχής, αλλά το σουτ του καταλήγει στα χέρια του Αθανασιάδη.

22′ Μετά τα πρώτα 10 λεπτά και την διακοπή που είιχαμε το παιχνίδι έχει αποκτήσει ρυθμό, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα.

23′ Τεράστια ευκαιρία για τον Πανθρακικό, ο Τζάνης κάνει το γύρισμα, Ντιόγκο και Παπαγεωργίου δε προλαβαίνουν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα, με τον Διούδη να είναι εξουδετερωμένος.

29′ Σουτ του Βανγκέλι, η μπάλα κοντράρει και περνάει άουτ.

32′ Δοκάρι για τον Πανθρακικό! Ο Τζάνης θα φύγει στην κόντρα και θα γυρίσει την κατάλληλη στιγμή την μπάλα, όμως ο Ίγκορ θα… καταφέρει να στείλει προ κενής εστίας, την μπάλα στο δοκάρι! 

35′ Πολύ καλό σουτ του Τάτου, αντίστοιχα εντυπωσιακή και η επέμβαση του Αθανασιάδη σε κόρνερ.

36′ Γκολ για τον Άρη. Εκτέλεση κόρνερ του Τάτου, λάθος έξοδος του Αθανασιάδη, με καρφωτή κεφαλιά ο Κύργιας στο δεύτερο δοκάρι ανοίγει το σκορ. Πανθρακικός – Άρης 0-1.

38′ Κίτρινη κάρτα στον Λαδάκη.

45′ Δύο τα λεπτά των καθυστερήσεων.

45+2′  Τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Πανθρακικός – Άρης 0-1.

46′ Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με δύο αλλαγές για τους γηπεδούχους, οι Ντιόγκο και Παπαγεωργίου αποχώρησαν, οι Χασομέρης και Μολίνα πήραν τις θέσεις τους. 

52΄ Σουτ του Ρομέου, μπλοκάρει με δύο προσπάθειες ο Διούδης.

55΄ Σουτ του Ίγκορ, εκτός περιοχής, η μπάλα άουτ.

64′ Πρώτη αλλαγή για τον Άρη, έξω ο Καμινιώτης μέσα ο Ηρακλής. 

64′ Κίτρινη κάρτα στον Μανιά.

65΄ Δοκάρι ο Πανθρακικός. Πάλι με τον Ίγκορ. Γύρισμα του Χασομέρη με ψαλιδάκι, η κεφαλιά του Ίγκορ σταμάτησε σε δοκάρι και Διούδη.

69΄ Κίτρινη κάρτα στον Ηρακλή.

72΄ Γκοοολ: 1-1 ισοφαρίζει ο Πανθρακικός. Καταπληκτικό φάουλ του Μολίνα. Απίστευτη εκτέλεση. Πανθρακικός – Άρης 1-1

74΄ Δεύτερη αλλαγή για τον Άρη, Έξω ο Βλάχος, μέσα ο Κουσίδης.

79΄ Νέα ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Ο Μολίνα κερδίζει κόντρες, στην ατομική του ενέργεια, επιχειρεί το σουτ με καλές προϋποθέσεις αλλά μπλοκάρει ο Διούδης.

82΄ Σουτ του Μανιά, από καλή θέση, η μπάλα πολύ άουτ. 

82΄ Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Άρης: Έξω ο Τσιάρας, μέσα ο Αγγελούδης.

83΄ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, αλλά το σουτ του Κουσίδη, εντός περιοχής του Πανθρακικού, φεύγει άουτ. Πιέζει ο Άρης.

86΄ Αλλαγή για τον Πανθρακικό: Έξω ο Τζάνης, μέσα ο Καθάριος.

90΄ Γκοοολ 2-1 ο Πανθρακικός. Ωραία σέντρα του Καθάριου από τα δεξιά, ο Ίγκορ με ατομική ενέργεια… χόρεψε Κύργια και Διούδη και σε κενή εστία πλάσαρε για το 2-1. Πανθρακικός – Άρης 2-1

90’+3′ Τέλος του αγώνα. Μεγάλη νίκη για τον Πανθρακικό, ο οποίος ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ, φτάνοντας σε μία νέα επιτυχία, καθώς εδραιώνεται πλέον στην 6η θέση. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι μ’ αυτή την ήττα ουσιαστικά αποχαιρέτησαν τη μεγάλη κατηγορία. Τελικό αποτέλεσμα: Πανθρακικός – Άρης 2-1