Ιδιαίτερα αφιλόξενη η έδρα της Κομοτηνής για τον Άρη! Τι λέει η προϊστορία…

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Ιδιαίτερα αφιλόξενη έχει αποδειχθεί η Κομοτηνή για τον Άρη. Τα παιχνίδια με τον Πανθρακικό συνήθως προσφέρονται για μία ευχάριστη εκδρομή για τους οπαδούς των κιτρίνων από την Θεσσαλονίκη και κάτι τέτοιο θα γίνει και το Σάββατο, αλλά συνήθως οι επιστροφές τους δεν στρέφονται από χαρά.

 

Το ΔΑΚ Κομοτηνής είναι έδρα ιδιαίτερα αφιλόξενη για τον Άρη, αφού σε ματς πρωταθλήματος δεν έχει πανηγυρίσει ποτέ την κατάκτηση των τριών βαθμών. Συγκεκριμένα σε τρία παιχνίδια που έχει παίξει εκεί, δύο φορές αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (0-0 το 2008, 1-1 το 2009) και πέρσι γνώρισε βαριά ήττα με 4-0.

Μία ακόμα πολύ πικρή εμπειρία είχε ο Άρης στην πρώτη του επίσκεψη εκεί, που ήταν για το κύπελλο το 2005. Τότε ο Άρης ήταν στην Β’ Εθνική και έπαιξε με τον Πανθρακικό της Γ’ Εθνικής στο Κύπελλο, από τον οποίο και αποκλείστηκε σε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του θεσμού. Οι δυο ομάδες ξανακληρώθηκαν έξι χρόνια μετά και έτσι στο θεσμό του κυπέλλου οι «κίτρινοι» πανηγύρισαν τη μοναδική τους νίκη στην Κομοτηνή με 2-1 το 2011.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here