Το Σάββατο στο κλειστό κολυμβητήριο το “Alexandroupoli Test Event 2014”

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με το Αθλητικό – Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλεξανδρούπολης και την ΠΕ.ΚΟ.ΑΝ.ΜΑ.Θ και υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος διοργανώνουν την Ημερίδα Κολύμβησης Αγωνιστικών-Προαγωνιστικών ηλικιών με την επωνυμία “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ TEST EVENT 2014” που θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο.

 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο νέο Δημοτικό Κλειστό Κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης σε πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων με μήκος 50 μέτρων και σε 10 διαδρομές, ωστόσο θα γίνουν με χειρός χρονομέτρηση, σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς κολύμβησης. Ακολουθεί η προκήρυξη που είχε εκδοθεί για τους αγώνες (αν και οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι όπως θα καταλάβετε και από τις ημερομηνίες, οι συμμετοχές έχουν κλείσει):

Γενικοί όροι συμμετοχής:

Συμμετέχουν όλοι οι σύλλογοι που ανήκουν στη δύναμη της Κ.Ο.Ε. Καθώς και σύλλογοι της Αλλοδαπής που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον.
Αθλητές-τριες που έχουν γεννηθεί τα έτη 2005 (9 ετών) και 2004 (10 ετών) δικαιούνται έως 2 ατομικά αγωνίσματα.,.
Αθλητές-τριες που έχουν γεννηθεί τα έτη 2003 (11 ετών) & 2002 ( 12 ετών) δικαιούνται έως 2 ατομικά αγωνίσματα.
Αθλητές-τριες που έχουν γεννηθεί τα έτη 2002 (13 ετών) και μεγαλύτεροι δικαιούνται έως 4 ατομικά αγωνίσματα.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε 2 αγωνιστικές (Σάββατο πρωί και Σάββατο απόγευμα)
Μετά το πέρας της πρωινής αγωνιστικής θα ακολουθήσει παιχνίδι στον φανταστικό στίβο μάχης Aquatraxx

Οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων έχουν ως εξής:

α. 22/3/ 2014 ΣΑΒΒΑΤΟ πρωί : προθέρμανση 09.00, έναρξη αγώνων 10.00, απόγευμα : προθέρμανση 16.00 , έναρξη αγώνων 17.00
β. Μετά τη λήξη της πρωινής αγωνιστικής και μέχρι της 15.30 θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι στο στίβο μάχης Aquatraxx (οι προπονητές κάθε ομάδας θα είναι υπεύθυνοι για τα παιδιά τους στο χώρο της πισίνας). Θα υπάρχει και Ναυαγοσωστική κάλυψη από τη Ναυαγοσωστική Βορείου Ελλάδος Αλεξανδρούπολης.

Κάθε ατομικό αγώνισμα θα διεξάγεται σε σειρές ΟΠΕΝ αρχίζοντας από την πιο αργή και τελειώνοντας με την πιο γρήγορη. Με την ολοκλήρωση του τερματισμού κάθε σειράς, θα δίδεται η εκκίνηση της επόμενης, ενώ οι κολυμβητές βρίσκονται ακόμη μέσα στο νερό.

Για το λόγο αυτό οι προπονητές πρέπει να ενημερώσουν τους αθλητές τους, ότι μόλις τερματίζουν τα αγώνισμα, να περιμένουν ακίνητοι στην άκρη της διαδρομής του τερματισμού και να αποχωρούν από την πισίνα, αφού δοθεί η εκκίνηση της επόμενης σειράς, αποφεύγοντας να ακουμπούν τις πλάκες αφής τερματισμού.

Δηλώσεις συμμετοχής:

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να συνοδεύονται από ατομική βεβαίωση υγείας για τον κάθε κολυμβητή-τρια, εκτός και αν διαθέτουν θεωρημένο δελτίο αθλητικής ιδιότητας από την Κ.Ο.Ε.

Οριστική δήλωση συμμετοχής:
Μέχρι τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014. Στη δήλωση θα περιλαμβάνονται τα ονόματα, τηλ., email προπονητών και εφόρων που θα εκπροσωπούν το σωματείο στους αγώνες.
Το ποσό συμμετοχής του κάθε αθλητή -τριας ορίζεται στα 5 ευρώ. Το ποσό θα καταβάλλεται από το σωματείο στη γραμματεία των αγώνων. Το συνολικό ποσό για κάθε σύλλογο θα υπολογιστεί με βάση τις συμμετοχές την ημέρα των αγώνων.

Αποστολή δηλώσεων συμμετοχής στο email : tasoswimmer1981@hotmail.com fax : 25510 23461.

Η κάθε δήλωση θα πρέπει να συνοδεύεται από ονομαστική κατάσταση των αθλητών και θα πρέπει να αναγράφεται η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) του συλλόγου ή του δηλούντος για περαιτέρω αλληλογραφία, ενημερώσεις καθώς και τα ονόματα και τα τηλέφωνα του προπονητή και του εφόρου του σωματείου.

 

Έπαθλα:

• Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές θα βραβευθούν με αναμνηστικό δίπλωμα.
• Ειδικό έπαθλο θα δοθεί στους καλύτερους κολυμβητές – τριες αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών.