EΠΣ Έβρου: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των πλέι οφ και πλέι άουτ της πρώτης κατηγορίας

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Με τις αναμετρήσεις της δεύτερης αγωνιστικής συνεχίζονται την Κυριακή (23/3, 16.00) τα πλέι οφ της πρώτης κατηγορίας, ενώ το Σάββατο (22/3, 16.00) θα έχουμε πρεμιέρα στα πλέι άουτ για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία.

Στα πλέι οφ οι νικητές της πρώτης αγωνιστικής Ένωση Άνθειας Αρίστεινου και Εθνικός Αλεξανδρούπολης κοντράρονται στην Άνθεια με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη για να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και τους φιλοξενούμενους να επιδιώκουν να κάνουν ένα ακόμη βήμα για την πρωτιά. Στην Ορεστιάδα ο πρωτοπόρος Ορέστης Ορεστιάδας με νέο προπονητή τον Δημήτρη Λυμπερίδη υποδέχεται το Διδυμότειχο θέλοντας να καλύψει το χαμένο έδαφος μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη.

Στα πλέι άουτ του νοτίου ομίλου ο Ιπποκράτης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Νίψα σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον από τους γηπεδούχους, ενώ ο Απαλός φιλοξενεί το Άλεξ, που έχει μεγάλο πλεονέκτημα για την άμεση εξασφάλιση της παραμονής. Στο βόρειο όμιλο το Ασπρονέρι αντιμετωπίζει τη Βύσσα με τις δύο ομάδες να καίγονται για βαθμούς, την ίδια ώρα που τα Ρίζια θα παίξουν με το Νεοχώρι, με τους δύο αντιπάλους να θέλουν να τελειώνουν άμεσα με την υπόθεση-παραμονή.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα και οι διαιτητές της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ και της πρεμιέρας των πλέι άουτ έχουν ως εξής:

PLAYOFF (2η αγωνιστική)

23/3, 16.00, Ένωση Άνθειας Αρίστεινου-Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Σκίνδρης-Παπάς-Μπρίμπος)

23/3, 16.00, Ορέστης Ορεστιάδας-Διδυμότειχο (Σουβαράς-Βασιλόπουλος-Σαβούδης)

 

PLAYOUT (1η αγωνιστική)

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

22/3, 16.00, Ασπρονέρι-Βύσσα (Σουβαράς-Δαλαμπούρας-Σουμάκας)

22/3, 16.00, Ρίζια-Νεοχώρι (Σκίνδρης-Σαβούδης-Χρήστου)

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

22/3, 16.00, Νίψα-Ιπποκράτης (Τονίδης-Παπάς-Γεωργακούδης)

22/3, 16.00, Απαλός-Άλεξ (Βασιλόπουλος-Καραϊσκος-Μαυρόπουλος)