Αυτός είναι ο… Άρης Τρίπολης που έρχεται κατά Πάνθραξ στην Κομοτηνή

Ανταπόκριση από την Τρίπολη: Θοδωρής Τσούτσος

–  Ο Πανθρακικός αντιμετωπίζει το Σάββατο τον… Άρη Τρίπολης. Αυτό αναγράφηκε στην επίσημη ανακοίνωση της ομάδας της Κομοτηνής για τα εισιτήρια του αγώνα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρονταν: “Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στον αγώνα με τον Άρη Τρίπολης όπως και σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Πανθρακικού θα λειτουργήσουν στις θύρες 1 και 2 τουρνικέ (ηλεκτρονικό σύστημα) για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο καθώς θα λειτουργήσει ηλεκτρονικό εισιτήριο”.

 

Είναι κάτι περισσότερο από προφανές ότι επρόκειτο για λάθος εκ παραδρομής, αφού προφανώς η ανακοίνωση συντάχθηκε πάνω σε εκείνην για το παιχνίδι με τον Αστέρα που είχε φιλοξενηθεί στην Κομοτηνή, κάτι μήνες πριν. Φυσικά το λάθος διορθώθηκε, αλλά σε πλειάδα αθλητικών ιστοσελίδων που πήραν την ανακοίνωση copy paste χωρίς να την ελέγξουν και να την διαβάσουν, το λάθος έχει μείνει.

Αυτό που δεν ξέρει όμως ο πολύς κόσμος είναι ότι υπάρχει πράγματι Άρης Τρίπολης. Είναι ομάδα που μετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Αρκαδίας. Είναι σύλλογος με μακρά ιστορία, αφού η ίδρυσή του χρονολογείται πριν το 1950. Το ακόμα πιο ενδιαφέρον; Η συγκεκριμένη ομάδα έχει από το καλοκαίρι και γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπως η Ροδόπη ’87 και οι Βασίλισσες της Ξάνθης. Μάλιστα, υπάρχουν και ακαδημίες κοριτσιών από 8 έως 12 ετών.

Οι φωτογραφίες είναι από το αφιέρωμα του Arcadia-Sports στην ομάδα του Άρη Τρίπολης, το περασμένο καλοκαίρι…

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here