Από πρόεδρος της ΠΑΕ Θράκη έβαλε πλώρη για δήμαρχος

Γράφει ο Γιάννης Γιαγκίνης

–  Πριν από εννέα χρόνια ο αρχιτέκτονας μηχανικός  Παύλος Μιχαηλίδης είχε αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ Θράκης, σε μια ενωτική προσπάθεια για το ποδόσφαιρο της Αλεξανδρούπολης με στόχο να συμμαζευτούν τα οικονομικά της ομάδας και να αναζητηθεί επενδυτής για την αναλάβει.

Όπως αποδεικνύει το δημοσίευμα αρχείου του SportTime, σε μεγάλο βαθμό τα κατάφερε, με αποτέλεσμα χάρη στις ενέργειές του να βρεθεί ομάδα επιχειρηματιών από την Αθήνα που όπως ο ίδιος δήλωνε εν έτει 2006, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα διοικητικά της Ένωσης Θράκης εξαιτίας των μικρών οικονομικών ανοιγμάτων της, του νεανικού έμψυχου δυναμικού και του ταλέντου των ποδοσφαιριστών της αλλά και των προοπτικών που άνοιγε τότε η κατασκευή του (ματαιωθέντος τελικά) αγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη.

Οκτώ χρόνια μετά, λοιπόν, ο Παύλος Μιχαηλίδης ξαναχτυπά. Μόνο και αυτή τη φορά δεν ήρθε στην επικαιρότητα λόγω της εμπλοκής του στα διοικητικά κάποιας ομάδας, αν και η πρωτεύουσα του Έβρου βρίσκεται για πρώτη ίσως φορά από τότε κοντά στην επιστροφή της στην Γ’ Εθνική μέσω του Εθνικού, αλλά με την απόφασή του να ασχοληθεί ενεργά με την διοίκηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Ο 47χρονος αρχιτέκτονας έχει ανακοινωθεί ως υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα προ δεκαημέρου παρουσίασε τους πρώτους υποψηφίους συμβούλους του ψηφοδελτίου του, όπου δείχνει να δίνει βάρος στους ανθρώπους του αθλητισμού.

Έτσι, διαπιστώνουμε ότι μεταξύ των υποψηφίων περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων δυο άνθρωποι του βόλεϊ, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης Πέτρος Κωνσταντινίδης και ο πρώην προπονητής της ΓΕΑ και νυν μέλος του τεχνικού τιμ του Εθνικού Ιπποκράτης Δήμητσας.