Ξαφνική αλλαγή στον Ορέστη Ορεστιάδας μετά τις ήττες από τον Εθνικό

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

–  Αλλαγή προπονητή είχαμε την Τετάρτη στον Μ.Γ.Σ Ορέστη Ορεστιάδας μετά και τις συνεχόμενες δύο ήττες του σε τελικό κυπέλλου και play off από τον κύριο αντίπαλο του για το πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Έβρου, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Οι δρόμοι Ορέστη χώρισαν με τον προπονητή Δημητρή Νόλη να αποχωρεί από την ομάδα και τον Δημήτρη Λυμπερίδη να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας στην κρίσιμη καμπή τον πλέι οφ, όπως ο ίδιος επιβεβαίωσε στο Ράδιο Έβρος.

Ο ίδιος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ορεστιάδας σημείωσε ότι πιστεύει ότι η ομάδα έχει την δυνατότητα να πετύχει πέντε νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια και να κατακτήσει τον τίτλο. Σημείωσε ότι τα δυο παιχνίδια με τον Εθνικό ήταν τελείως διαφορετικά. Διευκρίνισε ότι ο Ορέστης δεν κυνήγησε τόσο πολύ τον τελικό του κυπέλλου και εμφανίστηκε κατώτερος των προσδοκιών στο ματς του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι θα αλλάξουν ορισμένα πράγματα και με λίγη τύχη θα πανηγυρίσει στο τέλος. Εξέφρασε την ελπίδα να βοηθήσει με την εμπειρία 20 χρόνων που διαθέτει, έχοντας . “Σκοπός μας είναι να βγει η ομάδα. Εν λευκώ μου ανέθεσε η διοίκηση όλο το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Η δουλειά μου είναι να βοηθήσω να διεκδικήσουμε την άνοδο, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε να την πάρουμε. Μακάρι η ομάδα να βγει στην Γ’ Εθνική γιατί η κανονική θέση του Ορέστη είναι εκεί και όχι στο τοπικό”, τόνισε χαρακτηριστικά ο νέος προπονητής του Ορέστη.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ “ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ” ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ