Ξεκίνησε η προετοιμασία του Πανθρακικού για τον αγώνα με τον Άρη

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

Την προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη ξεκίνησε ο Πανθρακικός για την 30η αγωνιστική της Super League που θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Μαρτίου στις 17:15 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής. 

Στην πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας ο Ίγκορ, που δεν συμμετείχε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό λόγω τραυματισμού, πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα και υπάρχει αισιοδοξία πως θα είναι σε θέση να συμμετέχει στην αναμέτρηση με τον Άρη. Αντίθετα ο τερματοφύλακας της ομάδας Δημήτρης Κουτσόπουλος πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Άκης Μάντζιος στην αναμέτρηση με τον Άρη θα έχει στη διάθεση του τους Τζάνη και Παπαγεωργίου που εξέτισαν την ποινή τους (ο Τζάνης θα απουσιάσει και από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα) σε αντίθεση με τον Σαρακατσάνο που θα απουσιάσει λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχτηκε στο Καραϊσκάκης.

Ο Κάσες που είχε υποβληθεί σε αρθροσκόπηση πριν από περίπου 45 μέρες στην Ισπανία, αναμένεται να επιστρέψει στην Κομοτηνή την Τετάρτη 19 Μαρτίου και να τεθεί και πάλι στις υπηρεσίες της ομάδας. Ο Ισπανός μέσος έχει ήδη ξεκινήσει την αποθεραπεία του και βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο με το ιατρικό επιτελείο να έχει καθημερινές επαφές του.  

Για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 11:30 στο αθλητικό κέντρο.