«Άκυρο» από τη Λήμνο στην Ορεστιάδα: «Εμείς κάναμε 10 δαπανηρά ταξίδια»

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης
 
Η Λήμνος απάντησε αρνητικά στην Ορεστιάδα στο αίτημα που κατέθεσε η τελευταία για αλλαγή ημερομηνίας και ώρας του μεταξύ τους αγώνα για τον 3ο όμιλο της Α2 ανδρών. Ακόμα αφήνει αιχμές για επικοινωνιακά παιχνίδια του ΑΟΟ  που δημιουργούν εσφαλένες εντυπώσεις.
Αναλυτικά η επιστολή στην ΕΟΠΕ:
 
 
«Αξιότιμοι κύριοι,

Ύστερα από την ανακοίνωση του A.Ο Ορεστιάδας σας ενημερώνουμε ότι δεν αποδεχθήκαμε το αίτημά τους για αλλαγή ημέρας και ώρας του αγώνα Λήμνος S.C. – ΑΟ Ορεστιάδα. Υπάρχει ακτοπλοϊκή και αεροπορική σύνδεση του νησιού μας από Θεσσαλονίκη και Καβάλα και επιστροφή την επομένη του προκαθορισμένου αγώνα του Σαββάτου 22/3/2014, δηλαδή στις 23/3 και η ομάδα τους δεν θα επιβαρυνθεί με επιπρόσθετη διανυκτέρευση πέραν της μίας νύχτας. 

Άφιξη στη Λήμνο – Παρασκευή αεροπορικώς 10:45 από Θεσσαλονίκη. 
Αναχώρηση για Καβάλα – Σάββατο (ξημερώματα Κυριακής 00:30)

Επιπρόσθετα σας ενημερώνουμε ότι ο σύλλογός μας ουδέποτε αιτήθηκε αλλαγή προκαθορισμένου αγώνα κάνοντας σε όλο το πρωτάθλημα 10 εκτός έδρας αγώνες και διανυκτερεύοντας σε καθένα από αυτούς 2 βραδιές, ανεβάζοντας το κόστος για έμάς σε πολύ υψηλά επίπεδα. 

Παρ’ όλα αυτά όμως και ως νεοσύστατος σύλλογος και ως το μοναδικό νησί στον όμιλο καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε αξιοπρεπώς σε όλα τη διάρκεια του πρωταθλήματος. 

Ακόμη ουδέποτε θελήσαμε να παίξουμε επικοινωνιακά παιχνίδια με τα μέσα, δημιουργώντας εσφαλμένες εντυπώσεις στο φίλαθλο κόσμο μας. 

Σεβόμενοι λοιπόν τον κόσμο μας, που έχει στηρίξει την προσπάθειά μας και περιμένει να απολαύσει ένα ιστορικό παιχνίδι για εμάς, εμμείναμε στην αρχική μας δήλωση και σε εσάς ότι όλα μας τα παιχνίδια να γίνονται Σάββατο. Σας γνωστοποιούμε επίσης ότι η άδεια του αγώνα έχει βγει για τη συγκεκριμένη ημερομηνία ήτοι 22/3/2014».