Εβαλε τρία γκολ στον ΠΑΟΚ και πάει Βοσνία με την Εθνική η Κατσαρού!!!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Με μεγάλη πρωταγωνίστρια την  Ευαγγελία Κατσαρού που σημείωσε χατ-τρικ,  γιορτάζοντας με αυτόν τον τρόπο την κλήση της στην Εθνική Νεανίδων, οι Βασίλισσες δεν δυσκολεύτηκαν να υπερκεράσουν το εμπόδιο του ΠΑΟΚ Κοζάνης επικρατώντας με 3-0 και θέτοντας έτσι της βάσεις για την είσοδο τους μέσω της δεύτερης θέσης στα μπαράζ ανόδου.

 

Ο αγώνας διεξήχθη μπροστά σε αρκετό κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό της Βασίλισσας για να την υποστηρίξει στην προσπάθεια της για κατάληψη μιας εκ των 2 πρώτων θέσεων στην βαθμολογία. Ο προπονητής  της ομάδας Τόλης Κουτρουλός απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων, και την τεχνική ηγεσία του συλλόγου ανέλαβε-ως υπηρεσιακός – ο Δημήτρης Γκιαουράκης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις Βασίλισσες να παίρνουν τα ηνία αλλά να πέφτουν πάνω σε μια εξαιρετική τερματοφύλακα. Στο 45′ όμως η διεθνής αριστερή εξτρέμ πήρε την μπάλα και με ατομική προσπάθεια που συνδυάστηκε με υπέροχο σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα της Ξάνθης.

Στο δεύτερο μέρος οι Ξανθιώτισσες λύθηκαν έχοντας και το προβάδισμα του σκορ, αποδίδοντας ακόμη καλύτερο θέαμα και δημιουργώντας ουκ ολίγες τελικές για να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα, κάτι που κατάφεραν τελικά στο 73′ με πλασέ και στο 76′ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ με την  Κατσαρού να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Πλέον η ομάδα της Ξάνθης τέσσερις στροφές πριν το τέλος βρίσκεται στην δεύτερη θέση 2 πόντους πάνω από της Πιερίδες Μούσες, της οποίες μάλιστα θα αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική σε μια πολύ σημαντική και κρίσιμη αναμέτρηση που θα γίνει στην Κατερίνη.

Όσο για την μεγάλη πρωταγωνίστρια του αγώνα Ευαγγελία Κατσαρού, ήδη έχει ενταχθεί στο δυναμικό της Εθνικής Νεανίδων που θα αναχωρίσει για αγώνες στην Βοσνία.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής:

Ροδόπη 87’ – Αμαζόνες Καλυβίων Τρικάλων (23-03-2014)

Βασίλισσες Θράκης – ΠΑΟΚ Κοζάνης 3-0

ΑΣ Μετέωρα – ΑΠΣ Νεφέλες 0-2

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1

Ροδόπη 87 ΑΠΣ(8)

24

2

ΑΜΠΣ Βασίλισσα Θράκης(8)

17

3

Πιερίδες Μούσες ΑΟ(8)

15

4

Αμαζόνες Καλυβίων Τρικάλων(8)

13

 

5

Νεφέλες(9)

10

 

6

Μετέωρα ΑΣ(9)

3

 

7

ΠΑΟΚ Κοζάνης(8)

2

 

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (30/3/2014):

Αμαζόνες Καλυβίων Τρικάλων – ΠΑΟΚ Κοζάνης

Πιερίδες Μούσες ΑΟ – ΑΜΠΣ Βασίλισσα Θράκης

ΑΠΣ Νεφέλες – Ροδόπη 87’

Ρεπό: Μετέωρα ΑΣ