Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στο θρακιώτικο ντέρμπι ΠΑΟ Κοσμίου – Έβρος Σουφλίου

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Επαγγελματική και αρκετά εύκολη νίκη πέτυχε ο Έβρος Σουφλίου στην έδρα του ΠΑΟ Κοσμίου, καθώς οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το θρακικό ντέρμπι χωρίς να απειληθούν.

 

Μάλιστα, δεν είχαν άγχος στην επικράτηση καθώς το σκορ άνοιξε μόλις στο 10ο λεπτό, όταν ο Αντωνιάδης βρήκε τον Καμπιώτη που με κοντινό πλασέ νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 0-1.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να πετύχουν και δεύτερο γκολ όταν ο Τρίχας έκανε το σουτ με την μπάλα να σταματάει στο δεξί δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Ωστόσο, στο 54’ ο Εμρέ Μεμέτ σημάδεψε καλύτερα καθώς ύστερα από μπαλιά του Γκαϊδατζή έκανε το 2-0 «κλειδώνοντας» τη νίκη για την ομάδα του. Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό, το αποτέλεσμα όμως κρίνεται δίκαιο.

Με τη νίκη αυτή το Σουφλί διατηρείται πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού, σε αντίθεση με το Κόσμιο που παραμένει στην ουρά με μόλις τρεις βαθμούς και στην ουσία έχει ήδη αποχαιρετίσει την κατηγορία.

ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ: Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος, Ταμάμης (55’ Καπετάνος), Μαδούρας, Ζούλης, Πετανίδης, Μουστάκας, Αετόπουλος (46’ Αθανασίου), Βασιλακάκης, Φωτιάδης (71’ Τζούμαρης), Μόσχος.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Σκόρτσεφ, Αντωνιάδης, Κατρανίτσας, Μπάτζιος, Τσαπάνης, Τορομανίδης, Μεμέτ Εμρέ, Τρίχας (66’ Ευθυμιάδης), Γκαϊδατζής (78’ Γιαννακιτσίδης), Θεοδωράκης (71’ Λαζαρίδης), Καμπιώτης.