Τουρνουά στήριξης στον Παντελή Κυριακίδη

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Τα Τμήματα Υποδομής και Ανάπτυξης του ΠΑΟΚ βρίσκονται πάντα δίπλα σε ένα δικό τους παιδί που η μοίρα άδικα άλλαξε ριζικά τη ζωής του καθηλώνοντάς το στο κρεβάτι του πόνου.

 

Την Παρασκευή 28.02 και το Σάββατο 01.03, οι Ακαδημίες του Δικεφάλου θα αγωνιστούν για τον μικρό Παντελή Κυριακίδη σε ένα τουρνουά για παιδιά ηλικιών 2005-06 και 2007-08. Στη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα Champions θα συμμετάσχουν 20 ομάδες, μεταξύ των οποίων ενδεχομένως να πάνε ακαδημίες και από την Θράκη.

Η ζωή του Παντελή άλλαξε τελείως όταν σε τροχαίο ατύχημα κατά τη διάρκεια επιστροφής του από τουρνουά με τον ΠΑΟΚ στην Αθήνα, έχασε τον πατέρα του κι ο ίδιος έμεινε σε άγρυπνο κώμα.

“Ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνά τον Παντελή και συνεχίζει να τον στηρίζει. Μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο στην αρχή της τρέχουσας σεζόν όπου μέρος των εσόδων διατέθηκαν στην οικογένειά του και τα έσοδα του τουρνουά θα πάνε στην οικογένεια του Παντελή που δίνει το δικό της αγώνα για τη ζωή του άτυχου μικρού”, επισημαίνει ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here