Photos: Η κοπή της βασιλόπιτας των Παλαιμάχων του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην ταβέρνα «Αλλοτινό» η κοπή της πίτας των Παλαιμάχων του Πανθρακικού, με το κομμάτι που αφορούσε την ΠΑΕ να αποδεικνύεται τυχερή και να έχει το φλουρί.

Στην εκδήλωση, αρχικά μίλησε ο Σταύρος Κιλέτσης εκ μέρους της διοίκησης των Παλαιμάχων που καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε την αντιπροσωπία των παλαιμάχων της Ξάνθης που έδωσαν το “παρών”, αλλά και την ΠΑΕ Πανθρακικός που έβαλε τις βάσεις για μια ακόμη καλύτερη χρονιά στο μέλλον. Ακόμα, ευχαρίστησε τον μεγαλομέτοχο Τάσο Καραολάνη για την προσωπική του στήριξη, την διοίκηση της ΕΠΣ Θράκης αλλά και τους διαιτητές του Συνδέσμου Θράκης, που βοηθάνε με την παρουσία τους στους αγώνες που διοργανώνουν.

Ακολούθως μίλησε ο πρόεδρος των Παλαιμάχων Απόστολος Χατζηϊωαννίδης, που ευχήθηκε  ευχήθηκε καλή χρονιά και  η ομάδα του Πανθρακικού να συνεχίσει την καλή πορεία του. Από τους Παλαίμαχους της Ξάνθης μίλησε ο κ. Κριεζής, που ζήτησε να αλληλοβοηθιούνται οι δύο πόλεις και οι δύο ομάδες, καθώς δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν αλλά αντίθετα οφείλουν να συνεργάζονται για το καλό της Θράκης.

Εκ μέρους του Δήμου Κομοτηνής μίλησε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ζηλούδης που επανέλαβε ότι “Δήμος ίσον Πανθρακικός”, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία προσωπικοτήτων όπως ο Κριεζης και ο Μπανιώτης που κατάφεραν να γράσουν πολύ ψηλά, παίζοντας σε μεγάλες ομάδες σε δύσκολες εποχές. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε εκ μέρους της ΕΠΣ Θράκης ο Τάσος Αλεξίου και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανθρακικός Δημήτρης Τζελέπης.

Τιμήθηκαν με πλακέτττες ο Δημήτρης Ασανάκης, παλιός παίκτης του Ορφέα που υπηρέτησε επί χρόνια την ομάδα ως γενικός γραμματέας , ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Κοσμίου και μετά του Πανθρακικού ως το ΄87-88 Θανάσης Λύκου για την προσφορά του και ο δημοσιογράφος-αθλητικογράφος της “Θρακικής Αγοράς” Μανώλη Παπαδόπουλο που από το 1980 καλύπτει το ρεπορτάζ “και αποτελεί μια σκληρή αλλά δίκαιη πένα”, όπως σχολίασε.

Τέλος, βγήκαν και ειδήσεις αφού μετά τα ταξίδια στην Κωνσταντινούπολη για τον αγώνα με την Γαλατά ή ακόμα και στον Καναδά, έγινε γνωστό ότι το επόμενο ταξίδι ετοιμάζεται στην Ζερβία για παιχνίδια με την Παρτιζάν αλλά και στην Βοϊβοντίνα, που αποτελεί πατρίδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς. Δείτε φωτογραφίες που μας παραχώρησε η εδημερίδα “Περισκόπιο”…