Photos: Η κοπή της πίτας της Ροδόπης ’87

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Την καθιερωμένη βασιλόπιτά της έκοψε η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα οδόπη ’87, στο πολιτιστικό στέκι των γυναικών του οικισμού των Υφαντών. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε μάλιστα και ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, που βοήθησε την πρόεδρο Αναστασία Περιβολοπούλου στην κοπή.

Πέρα από τον δήμαρχο, παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ζηλούδης και ο Νίκος Μανάκας από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης, ενώ απουσίασε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης λόγω ίωσης. Ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος Κομοτηνής ευχήθηκαν επιτυχίες στα κορίτσια της ομάδας και υποσχέθηκε ότι θα είναι και τα επόμενα χρόνια αρωγοί στις προσπάθειες τους. 

Μάλιστα, ο Γ. Ζηλούδης δεσμεύτηκε να γίνει το γήπεδο των Υφαντών «έδρα» της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας και των ακαδημιών της. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανθρακικός Δημήτρης Τζελέπης που ανακηρύχθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας «επίτιμος πρόεδρος» για την μέχρι σήμερα προσφορά του στην ομάδα των κοριτσιών και το ενδιαφέρον του για την πορεία της.

Οι τυχερές από τις πίτες ήταν η Νένα Φλώρου και η μικρούλα Μπεγκούμ, ενώ το φλουρί της μεγάλης πίτας έτυχε στον ταμία της ομάδας Απόστολο Ταρνανά. Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ…