Ο Ουζουνίδης τιμήθηκε από τον Παναθηναϊκό αλλά μετά τον πλήγωσε στην Λεωφόρο

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Μπορεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης να πλήγωσε με την ομάδα του, τον Εργοτέλη, την πρώην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό, καθώς οι κρητικοί απέσπασαν ισοπαλία 1-1 μέσα στην Λεωφόρο, ωστόσο πριν από την έναρξη του αγώνα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τίμησε τον Αλεξανδρουπολίτη προπονητή για την προσφορά του στους «πράσινους» ως ποδοσφαιριστής.

 

Ο Ουζουνίδης αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό από το 1992 έως το 1997, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα, ενώ ήταν και βασικό  μέλος της ομάδας που έφτασε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 1995-96.

Το τιμώμενο πρόσωπο μίλησε στον Νίκο Τζουάννη και την κάμερα του Novasports αναφερόμενος στην τιμή που του έγινε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για την τιμή αυτή που μου έκανε. Είχα περάσει πέντε απίστευτα χρόνια στον Παναθηναϊκό με επιτυχίες, ήταν μία πολύ καλή περίοδος τότε για την ομάδα και θέλω να της ευχηθώ τα καλύτερα για τη συνέχεια».

Δηλώσεις για τον Ουζουνίδη έκανε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου: «Νομίζω ότι είναι καιρός ο Παναθηναϊκός να αρχίσει να το κάνει αυτό. Το κάνει τώρα στην εποχή Αλαφούζου και νομίζω πως είναι ότι καλύτερο γιατί τα παιδιά αυτά έχουν προσφέρει πάρα πολλά πράγματα για να φτάσει ο Παναθηναϊκός εκεί που του ανήκει. Ένας από αυτούς ήταν και ο Μαρίνος ο Ουζουνίδης , ο οποίος ήταν κόσμημα για την ομάδα του Παναθηναϊκού αυτά τα πέντε χρόνια, έχει προσφέρει πολλά και ο Παναθηναϊκός τον ευχαριστεί για ότι έχει κάνει  για την ομάδα μας και αυτά τα οποία προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο σαν προπονητής».