LIVE η Γ’ Εθνική: Έβρος Σουφλίου – Ορφέας Ελευθερούπολης

Μεταδίδει από το Σουφλί ο Νίκος Γκούντλης

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την αναμέτρηση ανάμεσα στον Έβρο Σουφλίου και τον Ορφέα Ελευθερούπολης, που είχε αναβληθεί πριν ένα μήνα για το πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Ο Νίκος Γκουντλής βρίσκεται στο Δημοτικό Γήπεδο “Δημήτρης Μπακιρτζής” και μεταδίδει, ενώ παράλληλα θα μας ενημερώνει για την εξέλιξη στο παιχνίδι Πιέριδες Μούσες Κατερίνης – Ροδόπη ’87 για την Γ’ Εθνική Γυναικών…

Καλησπέρα. Αγωνιστική στους άνδρες δεν υπάρχει λόγω των ημιτελικών του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, ωστόσο διεξάγεται το εξ’ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα στον Εβρο Σουφλίου και τον Ορφέα Ελευθερούπολης. Παράλληλα, ξεκινά ο δεύτερος γύρος στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής Γυναικών με την Ροδόπη ’87 να ταξιδεύει στην Κατερίνη και να αντιμετωπίζει τις Πιέριδες Μούσες, ενώ η Βασίλισσα της Θράκης έχει ρεπό. Θα σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη και των δύο αγώνων, που ξεκινούν στις τρεις το μεσημέρι.

Ωρα 14:50  Πάμε στις συνθέσεις των δύο ομάδων στο Σουφλί

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Καρυπίδης Σάββας): Σχοτρτσεφ, Αντωνιάδης, Ματθαίος, Μπάμνιος, Λίτσος, Μπάτζιος, Τορομανίδης, Καμπιώτης, Τρίχας, Γκαϊδατζής, Βιόπουλος, Αραμπατζής.

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ (Χρισοστομίδης Χαράλαμπος): Καραβελίδης, Τζίμας, Φιλιππίδης, Κωνσταντινίδης, Ελευθεριάδης, Σταματόπουλος, Δουμάνης, Παπαδάτος, Γαβριηλίδης, Ευθυμιάδης, Σάσσος.  

Ωρα 14:55  Πάμε να δούμε και την σύνθεση για την Ροδόπη

ΡΟΔΟΠΗ ’87: Θεοδωρακοπούλου, Κουφού, Παρμαξή, Φλώρου, Γιαμπουρή, Κακουλίδου, Λαζαρμπιτσε, Γκίνη, Περιβολοπούλου, Μανέτα, Συμεωνίδη. 

Ωρα 15:00  Εναρξη και των δύο αγώνων. ¨Εμφαση προφανώς στο Σουφλί, ενημέρωση όμως και για τα κορίτσια της Ροδόπης

Ωρα 15:20  Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο στο Σουφλί, μετά από ένα εικοσάλεπτο. Το 0-0 παραμένει ενώ μαζεύονται και πυκνά σύννεφα πάνω από το γήπεδο.

Ωρα 15:33  Γκολ στην Κατερίνη για τις Πιέριδες Μούσες. Η Μ. Κόλτση σκόρερ, μετά από λάθος της Φλώρου, στο 27ο λεπτό. Νωρίτερα, στο 4′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ τέρμα της Μανέτα για τις Κομοτηναίκες. Πιέριδες Μούσες – Ροδόπη 1-0

Ωρα 15:40  Στο Σουφλί απομένουν λιγότερα από δέκα λεπτά για το ημίχρονο, παραμένει χωρίς σκορ το παιχνίδι Έβρου – Ορφέα Ελευθερούπολης.

Ωρα 15:45  Αναγκαστικη αλλαγη για τον Ορφέα Ελευθερούπολης. Ο Μαυρομάτης στην θέση του τραυματία Φιλιππίδη

Ωρα 15:50  Τέλος πρώτου ημιχρόνου στο Σουφλί. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Εβρος Σουφλίου – Ορφέας Ελευθερούπολης 0-0.

Ωρα 15:57  Τέλος πρώτου ημιχρόνου και στην Κατερίνη. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Πιέριδες Μούσες – Ροδόπη 1-0  

Ωρα 16:05  Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου στο Σουφλί, χωρίς αλλαγές στις συνθέσεις των δύο ομάδων

Ωρα 16:08  Όπως μας ενημερώνει ο Δ. Μπακιρτζής από την Κατερίνη, κακώς ακυρώθηκε το γκολ της Μανέτα για την Ροδόπη. Το βίντεο δεν δικαιώνει τον επόπτη και τον διαιτητή και αποδεικνύει αδικία σε βάρος της ομάδας της Κομοτηνής. Σε πέντε λεπτά θα ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο σε αυτό το ματς.

Ωρα 16:15  Αλλαγή για τον Ορφέα στο 54′, έξω ο Σάσσος και μέσα ο Αϊβάζης 

Ωρα 16:17  Αλλαγή για το Σουφλί στο 57′, έξω ο Βιόπουλος και μέσα ο Ναθαναηλίδης

Ωρα 16:21  Αλλαγή για το Σουφλί στο 60′, έξω ο Γκαιδατζής, μπήκε ο Δανίδης

Ωρα 16:30  Αλλαγή για τον Ορφέα στο 70′. Μέσα ο Χρισταδουλίδης, στην θέση του Γαβριηλίδη 

Ωρα 16:35 Γκοοοοολ για την Ροδόπη ’87 και μάλιστα όχι ένα αλλά τρία σε λιγότερο από ένα δεκάλεπτο. Στο  61′ η Κακουλίδου έκανε το σουρ, έδιωξαν πάνω στην γραμμή οι γηπεδούχες με την μπάλα ενδεχομένως να έχει περάσει την γραμμή, σε κάθε περίπτωση πάντως ήρθε η Βίκυ Περιβολοπούλου και ισοφάσισε. Δυο λεπτά αργότερα, στο 63′ η Κακουλίδου έδωσε προβάδισμα στις Κομοτηναίες και στο 70ο λεπτό η Παρμαξή διεύρυνε το σκορ, ώστε να έχουμε τώρα το Πιέριδες Μούσες Κατερίνης – Ροδόπη ’87 1-3.

Ωρα 16:40  Ολοκληρώθηκαν οι αλλαγές και για το Σουφλί. Στο 78′ έξω ο Αντωνιάδης, μέσα ο Γιαννακιτσίδης

Ωρα 16:44  Γκοοοοοολ για το Σουφλί. Ο Δανίδης σκόρερ, αποδεικνύεται χρυσή αλλαγή. Στο 83ο λεπτό βρέθηκε τετεταετ με τον Βασιλόπουλο και ανοίγει το σκορ. Έβρος Σουφλίου – Ορφέας Ελευθερούπολης 1-0 

Ωρα 16:55  Γκοοοοοολ για το Σουφλί. Ξανά ο Δανίδης σκόρερ. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμορφώνει το Εβρος Σουφλίου – Ορφέας Ελευθερούπολης 2-0

Ωρα 16:58  Τελικό αποτέλεσμα στο Σουφλί: Έβρος Σουφλίου – Ορφέας Ελευθερούπολης 2-0

Ωρα 17:03  Τελικό αποτέλεσμα και στην Κατερίνη. Πιέριδες Μούσες – Ροδόπη  1-3