Α2 Γυναικών: Εκτός έδρας ήττα για τη Νίκη από τον Επίκουρο

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Η Νίκη γνώρισε μία ακόμα ήττα, αυτή τη φορά από τον Επίκουρο στην Πολίχνη για τη 18η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Α2 Γυναικών.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης έχει δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία σε όλο το παιχνίδι και ειδικότερα στο πρώτο σετ, όπου δόθηκαν λανθασμένα επτά πιαστές μπαλιές για την Νίκη. Ο Επίκουρος τελικά μετά από πολλά παρατράγουδα κατέκτησε το πρώτο σετ με 25-15. Παράλληλα στο ίδιο διάστημα η Νίκη στάθηκε και άτυχη, καθώς τραυματίστηκε η βασική της ακραία και αρχηγός Βάσω Καράμπαλη, με τον προπονητή της ομάδας να προσπαθεί να βρει λύση στο αναπάντεχο αυτό πρόβλημα.

Πάντως τα κορίτσια της Νίκη ξεκίνησαν δυνατά στο δεύτερο σετ μιας και προηγήθηκαν 4-8 και 15-18, με τον σύλλογο της Πολίχνης όμως να ανατρέπει την κατάσταση και τελικά να παίρνει το σετ στις λεπτομέρειες με 25-23.  Στο τρίτο σετ η ομάδα από την Αλεξανδρούπολη έδειξε ότι διαθέτει ψυχικά αποθέματα, παλεύοντας μέχρι το φινάλε το ματς, λυγίζοντας τελικά με 25-23, κάτι που έφερε την ήττα από τον Επίκουρο με 3-0 σετ.

Από δω και πέρα οι αγώνες της Νίκης είναι όλοι τελικοί, στους οποίους πρέπει να διεκδικήσει νίκες και βαθμούς, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην Α2 κατηγορία.

ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (Πιπερίδης): Κεκιτζόγλου, Μούμουρη, Πλούμη, Ριζοπούλου, Γιαννετάκη, Μαλκώτση, Ρόζου (λ), Παπαδοπούλου, Πολυχρονιάδου.
ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κωνσταντινίδης): Λαμπροπούλου, Καλογεροπούλου, Παπάζογλου, Τζιογγίδου, Λαμπρίδου, Καράμπαλη, Λυμπεροπούλου (λ), Σιρδάρη, Βενέτη.