Όλα όσα ειπώθηκαν στη γενική συνέλευση της ΕΠΣ Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Πραγματοποιήθηκε η τακτική γενική συνέλευση της ΕΠΣ Ξάνθης οπού συζητήθηκαν αρκετά σημαντικά θέματα, έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, ενώ οι παράγοντες των σωματείων που παραβρέθηκαν είχαν την δυνατότητα καταθέσεων νέων προτάσεων προς συζήτηση.

 

 Με την παρουσία σύσσωμου του Δ.Σ. της ΕΠΣ Ξάνθης και με πλήθος παραγόντων των σωματείων της Ένωσης και του αρχιδιαιτητή Μιχάλη Ντάκου πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης η γενική συνέλευση. Αρχικά και ενώ πρώτα ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Φώτης Τσατράλης καλησπέρισε τους παρευρισκομένους, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Νίκος Σπυριδόπουλος.

Στα του διοικητικού ελέγχου το σημαντικότερο ζήτημα ήταν η διαγραφή πέντε ανενεργών σωματείων (ο λόγος για τους Αετό Γοργόνας, Δήμητρα Δαφνώνα, Δημόκριτο Αβδήρων, Αετό Πηγαδίων και την Πάχνη) μια και τα συγκεκριμένα σωματεία είναι ανενεργά από το 2011 και όπως ορίζει ο κανονισμός της ΕΠΟ διαγράφονται.

Στην συνέχεια έγινε γνωστός ο οικονομικός έλεγχος όπως αυτός πραγματοποιήθηκε από την εξελεγκτική επιτροπή. Τον οικονομικό έλεγχο διάβασε ο ταμίας της Ένωσης Δημήτρης Χατζηγεωργίου, ενώ έγινε γνωστός και ο προϋπολογισμός των εσόδων- εξόδων της Ένωσης για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Στην συνέχεια τον λόγο πήραν όσοι παράγοντες επιθυμούσαν είτε για να θέσουν ερωτήματα προς την διοικούσα αρχή είτε για να καταθέσουν προτάσεις. Τον λόγο πήραν ο πρόεδρος της Κεσσάνης Ερασμίου Στέργιος Βαθρακάς ο οποίος κατέθεσε 3 προτάσεις για τη βελτιστοποίηση του πρωταθλήματος, ενώ αργότερα τον λόγο πήρε και ο πρόεδρος της ΑΕΚ Κυψέλης Βαγγέλης Καραγιαννίδης  ο οποίος έθεσε αρκετά θέματα τα οποία αρκετά εξ’ αυτών τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης ότι θα συζητηθούν στην συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί πριν το τέλος  των πρωταθλημάτων.

Από τις πλέον συγκινητικές στιγμές η ενός λεπτού σιγή που κρατήθηκε για τον επι πολλά χρόνια παράγοντα της ΕΠΣ Ξάνθης και πρόεδρο της εξελεγκτικής επιτροπής Γιώργο Τοπτσίδη που πριν λίγες ημέρες απεβίωσε.

Ακολούθησε και η κοπή της πίτας της ΕΠΣ Ξάνθης αλλά αναλυτικό ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ με όσα έγιναν σε αυτή και φυσικά ποιος κέρδισε το φλουρί, θα ακολουθήσουν σε επόμενη ανάρτηση…