Αποκριάτικες εκπλήξεις από τους «Μουντιαλίτος»

Γράφει η ThrakiSportS Web Team

–  Ένα έγκλημα διαπράχθηκε στα αποδυτήρια της Εθνική. Ποιος είναι ο θύτης και ποιο το θύμα; Ποιος εξιχνίασε την υπόθεση δολοφονίας, που συγκλόνισε τους ποδοσφαιριστές;

Βρείτε τις απαντήσεις στο 2ο τεύχος των «Μουντιαλίτος», μιας τρελοπαρέας που γίνεται ένα με την παρέα των διεθνών παικτών και διδάσκεται τα μυστικά της επιτυχίας της Εθνικής Ομάδας! Το δεύτερο τεύχος  βρίσκεται από σήμερα στα περίπτερα και της Θράκης με σούπερ προσφορές τις αποκριάτικες μάσκες με τις φιγούρες του Γιώργου Καραγκούνη και του Κώστα Μήτρογλου. 

Διαβάστε επίσης το μυστικό του Γιώργου Καραγκούνη για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και πως ο Αντώνης Νικοπολίδης κατάφερε να «επιβιώσει» όταν στάθηκε μπροστά στο… εκτελεστικό απόσπασμα που έστησαν σχετικοί και άσχετοι μετά την πιο άτυχη βραδιά της καριέρας του!

Και αυτό το μήνα οι «Μουντιαλίτος» συνεχίζουν να σας προσφέρουν άγνωστες ιστορίες της Εθνικής Ομάδας, να σας γνωρίζουν καλύτερα με τους ποδοσφαιριστές της και να σας κρατούν συντροφιά με συναρπαστικές ιστορίες!

Ταξιδέψτε στον κόσμο της Εθνικής μαζί με τους «Μουντιαλίτος» μέχρι την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και μάθετε λεπτομέρειες των επιτυχιών τους, τις οποίες πολύ λίγοι είναι σε θέση να γνωρίζουν.

 

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/FdiOMA2STDg?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]