Απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αλεξανδρούπολη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Χωρίς φιλάθλους του ΠΑΟΚ, τουλάχιστον οργανωμένους, θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Εθνικού με τον ΠΑΟΚ το βράδυ του Σαββάτου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η Αστυνομία, που έχει ως εξής: “H Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ανακοινώνει ότι, έπειτα από εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, χθες (20.02.2014), εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Ιωάννη Ανδριανό, σύμφωνα με την οποία, απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του Π.Α.Ο.Κ., στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης, κατά την διεξαγωγή του αγώνα πετοσφαίρισης, την 22-2-2014, μεταξύ των ομάδων Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ και Π.Α.Ο.Κ., για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας”.

Όπως πάντως αναφέρουν από τον Εθνικό, εισιτήρια δεν θα δινόντουσαν έτσι και αλλιώς σε οπαδούς του ΠΑΟΚ καθώς στην καθιερωμένη σύσκεψη που έγινε στην Αστυνομία δέκα μέρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα, δεν παραβρέθηκε κανένας εκπρόσωπος του δικεφάλου και μοιραία δεν ζήτησαν εισιτήρια για το παιχνίδι.  Ωστόσο, κάτι αντίστοιχο είχε ειπωθεί και για το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ και τελικά βρέθηκαν στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” αρκετοί οπαδοί της, με διακριτικά και πανό, παρόλο που υποτίθεται ότι είχε απαγορευτεί αυτό.