Οι Θρακιώτες που πήγαν στην Τούμπα κι έζησαν από μέσα το ΠΑΟΚ-Μπενφίκα

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Η φωτογραφία που εξασφάλισε το ThrakiSportS μέσα από την συνεργασία του με την InTime, τραβηγμένη δευτερόλεπτα μετά από το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα, πέρα από την απογοήτευση του Λάζαρ και τους πανηγυρισμούς των Πορτογάλων, αποτελεί και ένα ντοκουμέντο της παρουσίας θρακιωτών οπαδών στην Τούμπα το βράδυ της Πέμπτης.

Το πανό που υπάρχει στο φόντο πίσω αριστερά αποδεικνύει ότι μέχρι και από το ακριτικό νησί της Σαμοθράκης βρέθηκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Όπως και από την Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο, το Σουφλί, την Αλεξανδρούπολη, τις Σάπες, την Κομοτηνή, την Ξάνθη… Τριψήφιος αριθμός Θρακιωτών εκτιμάται ότι βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας για την ευρωπαϊκή πρόκληση του ΠΑΟΚ.

Φυσικά ήταν εκεί ο μεγαλομέτοχος της ομάδας και ιδιοκτήτης της ΣΕΚΑΠ Ιβάν Σαββίδης, ο πρόεδρος της ομάδας Ζήσης Βρύζας και ο Θοδωρής Ζαγοράκης, που υποδέχθηκαν μάλιστα υψηλότατες παρουσίες, αφού στις εξέδρες βρέθηκε ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ Μισέλ Πλατινί και φυσικά δίπλα του ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής.

Μια άλλη παρουσία που ξεχώρισε και προκάλεσε αίσθηση ήταν αυτή του Πάμπλο Γκαρσία, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά το σύντομο πέρασμα και το διαζύγιο με την Skoda Ξάνθη. Ο Ουρουγουανός πήγε να στηρίξει από την κερκίδα την προσπάθεια των πρώην συμπαικτών του, επιστρέφοντας για πρώτη φορά στην έδρα του «Δικεφάλου», ύστερα από το σύντομο πέρασμα του από την Θράκη.