Απόπειρα ανθρωποκτονίας γνωστού αθλητικού παράγοντα της Θράκης

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης νοσηλεύεται γνωστός αθλητικός παράγοντας της Ροδόπης, πρώην πρόεδρος της ομάδας Δόξα Σώστη που επί χρόνια πρωταγωνιστεί στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης, μετά από επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι στον λαιμό το βράδυ της Τρίτης.

Το περιστατικό συνέβη σε καφετέρια που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από την ταβέρνα που διατηρεί ο αθλητικός παράγοντας στο χωριό, η οποία ωστόσο την  ημέρα της επίθεσης ήταν κλειστή. Ο γνωστός παράγοντας είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο το χωριό και η απόπειρα σε βάρος του έχει συγκλονίσει τους κατοίκους του.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ήδη συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης στον Σώστη ο 66χρονος δράστης της επίθεσης, ο οποίος κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και το αυτόφωρο αντιμετωπίζοντας κατηγορίες απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας αναφέρει:

 

Σύλληψη 66χρονου ημεδαπού για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Συνελήφθη σήμερα (19-2-2014) το πρωί, στο Σώστη Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 66χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 50χρονου ημεδαπού.

Συγκεκριμένα, ο 66χρονος, χθες (18-2-2014) το βράδυ, στο Σώστη Ροδόπης, εβρισκόμενος σε καφετέρια, λόγω προσωπικών διαφορών με τον 50χρονο, τον τραυμάτισε με μαχαίρι στο λαιμό και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και σύλληψη του δράστη.

Ο 50χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.