ΕΠΣ Θράκης: Τα αποτελέσματα των εκλογών για το νέο ΔΣ

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Με απόλυτη επιβεβαίωση της κυριαρχίας και της εκτίμησης που υπάρχει στο πρόσωπο του Μάνου Γαβριηλίδη ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης η διαδικασία της ψηφοφορίας και της καταμέτρησης των ψήφων στις εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης.

Συνολικά παραβρέθηκαν και ψήφισαν στις αρχαιρεσίες εκπρόσωποι και των 51 σωματείων που ανήκουν στην δύναμη της Ένωσης. Βρέθηκαν 50 έγκυρα και μόλις ένα άκυρο ψηφοδέλτιο και όπως αποδείχθηκε από την καταμέτρηση, οι ψήφοι πήγαν… μονοκούκι όλοι στον Μάνο Γαβριηλίδη, ενώ μόνο ο πρόεδρος της ΑΕ Κομοτηνής Μ. Εμμανουηλίδης έμεινε εκτός νέου διοικητικού συμβουλίου.

Συνολικά εξελέγησαν εννιά τακτικά και πέντε αναπληρωματικά μέλη, καθώς και οι τρεις της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Η κατανομή των αξιωμάτων θα γίνει μετά την πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου με τη νέα του σύνθεση. Ωστόσο, όπως τόνισε ο Μάνος Γαβριηλίδης στις δηλώσεις του αμέσως μετά, “εμείς θα αισθανόμαστε ότι και τα επτά αναπληρωματικά να είναι σαν τακτικά και όλοι μαζί θα συγκροτήσουμε μια ομάδα για το καλό του ποδοσφαιριού μέλλοντος της Ροδόπης μας. Ευχαριστώ όσους μας ψήφισαν. Σίγουρα και εμείς κάτι κάναμε και όλες οι ομάδες μας εμπιστεύθηκαν αλλά πλέον πρέπει και οι 16 να σφύξουμε τα ζωνάρια και να εργαστούμε για το καλό του ποδοσφαίρου της Θράκης μας”.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας (με έντονα γράμματα όσοι εξελέγησαν):

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Αλεξίου Αναστάσιος 49 ψήφοι

Γαβριηλίδης Μάνος 50 ψήφοι

Γκουντίδης Μιχαήλ 50 ψήφοι

Εμμανουηλίδης Εμμανουήλ  01 ψήφος

Ισμαήλ Ιμπραχήμ 50 ψήφοι

Κιοσέ Ερόλ  50 ψήφοι

Κοτζαμάνης Ιωάννης 50 ψήφοι

Κουκουλάκης Χρήστος 50 ψήφοι

Μουμίν Τζεμαλετίν 50 ψήφοι

Πεχλιβάνης Χαράλαμπος  50 ψήφοι

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Γρηγοριάδης Ανδρέας 27

Μυλωνάς Ευστράτιος  34

Ομέρ Ομέρ  43

Τρέσαλος Χρήστος  24

Τσακίρης Κώστας  22

Τσίτσιος Παναγιώτης  35

Χαλήλ Ισμαήλ  25

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Καμπάνταης Αθανάσιος 50

Καλορίδης Λεωνίδας 50

Μεμέτ Τζουνέιτ 50