Προ των πυλών (και) του Άρη τα… Χρυσωρυχεία (;!)

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Βόμβα από το πουθενά εξαπέλυσε ο πρώην επίδοξος αγοραστής της ΠΑΕ Άρης Γιάννης Κωνσταντινίδης ο οποίος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Arenafm” υποστήριξε πως η εταιρεία “Ελληνικός Χρυσός”, που έχει κοινό ιδιοκτησίακό καθεστώς με τα “Χρυσωρυχεία Θράκης”, ενδιαφέρεται να μπει στον Άρη και έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Λάμπρο Σκόρδα.

 

Παράλληλα απάντησε γιατί δεν μπήκε ο ίδιος στον Άρη και μένει να δούμε αν τα όσα δήλωσε έχουν καμία δόση αλήθειας. Ο Δραμινός επιχειρηματίας με δηλώσεις ανέφερε πως η εταιρία «Ελληνικός Χρυσός» η οποία δραστηριοποιείται στη Χαλκιδική, συζητά με τον Λάμπρο Σκόρδα, ώστε να αναλάβει την ΠΑΕ Αρης.

«Εδώ και 10 μέρες ξέρω ότι η εταιρία “Ελληνικός  Χρυσός” θέλει να πάρει τον Άρη και θα τον πάρει», είπε αρχικά ο Κωνσταντινίδης και συνέχισε: «Αυτοί είναι  οι Καναδοί που δραστηριοποιούνται  στην Χαλκιδική και έχουν εμπλακεί και με το βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Εγώ θα πω μακάρι να εμπλακούν , και μακάρι να ξεχρεώσουν  την  ομάδα. Να κάνουν μεταγραφές και να φτάσει εκεί που πρέπει. Ξέρω ότι μιλούν με την τωρινή διοίκηση του Άρη, με τον κ. Σκόρδα και από ότι ξέρω είναι σχεδόν τελειωμένη η διαδικασία».

Και κατέληξε: «Οι άνθρωποι έχουν ξοδέψει πάρα πολλά λεφτά εκεί στην Χαλκιδική και δεν θα έχουν πρόβλημα να ξοδέψουν 40 – 50 εκ. ευρώ για τον Άρη. Ο Ελληνικός Χρυσός είναι η επόμενη διοίκηση του Άρη, αυτό λένε οι πληροφορίες μου, ότι υπάρχει συμφωνία και θα ανακοινωθεί σύντομα».

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές της σεζόν είχαν προκληθεί πολλές αντιδράσεις από την χορηγία της Ελληνικής Χρυσός στο τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Μέχρι πέρυσι πολλά χρήματα δίνονταν από τα “Χρυσωρυχεία Θράκης” και στις ομάδες του γεωγραφικού μας διαμερίσματος, αλλά αυτό σταμάτησε το καλοκαίρι.