Ώρα εκλογών στην ΕΠΣ Θράκης! Όλα τα ονόματα των υποψηφίων…

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Έφτασε η ώρα των εκλογών στην ΕΠΣ Θράκης. Το απόγευμα της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της ΕΠΣ Θράκης και θα ακολουθήσει η διαδικασία των αρχαιρεσιών, για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης.

 

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα σωματεία που μετέχουν στις τάξεις της ΕΠΣ Θράκης, από τον Πανθρακικό που εκπροσωπεί το νομό στην Super League και ήδη έχει εκφραστεί δημοσίως υπέρ της ανανέωσης της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Μάνου Γαβριηλίδη, το Κόσμιο που μετέχει στην Γ’ Εθνική και την Ροδόπη ’87 που είναι εκπρόσωπος στο γυναικείο πρωτάθλημα μέχρι όλα τα σωματεία που αγωνίζονται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Το ThrakiSportS πληροφορήθηκε και σας παρουσιάζει τα ονόματα που θα υπάρχουν στο ενιαίο ψηφοδέλτιο και τα οποία θα κληθούν να σταυρώσουν οι εκπρόσωποι των σωματείου που έχουν δικαίωμα ψήφου και θα συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, ώστε να εκλεγούν εννιά τακτικά μέλη (από τους δέκα όλους κι όλους υποψηφίους, δηλαδή ένας θα μείνει απέξω) και τα πέντε αναπληρωματικά τους (από τους επτά υποψηφίους, δηλαδή δύο μένουν απέξω).

Επίσης, θα εκλεγούν τα μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής. Τα ονόματα των υποψηφίων αναφέρονται με αλφαβητική σειρά, όπως άλλωστε θα υπάρχουν και στο ψηφοδέλτιο, έχουν ως εξής:

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Αλεξίου Αναστάσιος

Γαβριηλίδης Μάνος

Γκουντίδης Μιχαήλ

Εμμανουηλίδης Εμμανουήλ

Ισμαήλ Ιμπραχήμ 

Κιοσέ Ερόλ

Κοτζαμάνης Ιωάννης

Κουκουλάκης Χρήστος 

Μουμίν Τζεμαλετίν

Πεχλιβάνης Χαράλαμπος

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

Γρηγοριάδης Ανδρέας

Μυλωνάς Ευστράτιος

Ομέρ Ομέρ

Τρεσαλος Χρήστος

Τσακίρης Κώστας

Τσίτσιος Παναγιώτης

Χαλήλ Ισμαήλ