ΕΠΣ Θράκης: Οι όμιλοι και η 1η αγωνιστική των πλέι οφ και πλέι άουτ της Α1

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Ολοκληρώθηκε το Σάββατο η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας. Με βάση την τελική βαθμολογία που διαμορφώθηκε, οι 12 ομάδες χωρίστηκαν σε δύο νέους ομίλους. 

Οι έξι πρώτες θα παίξουν ένα μίνι πρωτάθλημα μεταξύ τους, κουβαλώντας τους βαθμούς της κανονικής περιόδου, συμμετέχοντας στα λεγόμενα πλέι οφ και διεκδικώντας τον τίτλο και την συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου. Οι έξι τελευταίες θα δώσουν μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Αναλυτικά, στον όμιλο των πλέι οφ συμμετέχουν: Μέγας Αλέξανδεος Ιάσμου, Ελπίδα Σαπών, Δόξα Προσκυνητών, Δόξα Σώστη, Αστέρας Αιγείρου, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

Αναλυτικά, στον όμιλο των πλέι άουτ συμμετέχουν: Ορφέας Ξυλαγανής, Νέα Καλλίστη, Αετός Μίσχου, Άγιοι Θεόδωροι, Ροδίτης, Πόντος Κομοτηνής.

Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος, που ξεκινά άμεσα, το ερχόμενο Σάββατο (22 Φεβρουαρίου). 

Αναλυτικά, η πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ: Αστέρας Αιγείρου – Ελπίδα Σαπών, Δόξα Σώστη – Δόξα Προσκυνητών, Δόξα Νεόυ Σιδηροχωρίου – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου. 

Αναλυτικά η πρώτη αγωνιστική των πλέι άουτ: Ροδίτης – Καλλίστη, Πόντος Κομοτηνής – Αετός Μίσχου, Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Ορφέας Ξυλαγανής.