Αποκάλυψη: Προώθηση Τσέλιου στην ανδρική ομάδα του Εθνικού!!!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Στο ανδρικό τμήμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης προωθείται ο νεαρός κεντρικός Παρασκευάς Τσέλιος, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του ThrakiSportS. Πριν λίγες μέρες, με έγγραφό του το ΤΑΑ Εθνικός ζήτησε να του δοθεί το δικαίωμα να μπορεί να χρησιμοποιεί τον διεθνή με την Εθνική Εφήβων ερασιτέχνη παίκτη του.

 

Ο Τσέλιος αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα ονόματα της ομάδας. Συμμετέχει κανονικά στις μικρές Εθνικές Ομάδες, αλλά δεν έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Εθνικό. Βάσει του κανονισμού, ωστόσο, κάθε ΤΑΑ έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί ως και τέσσερις ερασιτέχνες στους αγώνες των μεγάλων ομάδων, αρκεί ωστόσο να τους έχει δηλώσει στο ρόστερ του.

Ο Παρασκευάς Τσέλιος δεν είχε δηλωθεί στην αρχή της χρονιάς. Ωστόσο ο κανονισμός ορίζει ότι αυτό μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή στην διάρκεια της χρονιάς ενώ επιτρέπεται να γίνει και αντικατάσταση ενός ερασιτέχνη στο ρόστερ από κάποιον άλλον χωρίς χρονικούς περιορισμούς, αρκεί να μην ξεπερνά των αριθμό των τεσσάρων αυτός των ερασιτεχνών που θα δηλωθούν.

Μετά λοιπόν τους τραυματισμούς των Ανδρέα Ανδρεάδη και Γιώργου Παπάζογλου, το ΤΑΑ Εθνικός με αστραπιαίες κινήσεις έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε ο Τσέλιος να προστεθεί στο ρόστερ και να έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες. Μάλιστα, όπως μαθαίνει το ThrakiSportS, αυτό το δικαίωμα υπάρχει άμεσα, από τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ, για τον οποίον πάντως ο Σάκης Μουστακίδης δοκιμάζει και άλλες εναλλακτικές, εφόσον στερηθεί τις υπηρεσίες των δύο έμπειρων παικτών του.