Φωτιά στα FM! Σφοδρή επίθεση Τζίμα κατά Αποστολίδη μέσω… Κολιού

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Σε σφοδρή επίθεση κατά του Σταύρου Αποστολίδη και του Status Radio προχώρησε το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννης Τζίμας. Αλλά το πιο  πικάντικο της υπόθεσης είναι ότι το έκανε αυτό μέσα από την συχνότητα του… ανταγωνιστή του, του Ράδιο Maximum και του Δημήτρη Κολιού.

Όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Status Radio, αναφορικά με την αναμέτρηση του Εθνικού με τον Παναθηναϊκό, την οποία υπογράφει ο συνεργάτης του ραδιοφωνικού σταθμού Γιώργος Κεραμάρης. Το κείμενο ολοκληρωνόταν με την εξής αναφορά: «Ας ελπίσουμε πως η ομάδα θα βρει γρήγορα την ψυχολογία που χρειάζεται και θα επανέλθει στις καλές εμφανίσεις και φυσικά στις νίκες. (…) Η ομάδα θέλει την στήριξη όλων για να μπορέσει να ανακάμψει».

Ωστόσο πιο πριν είχε πολλές και σαφείς αιχμές, ενώ και ο τίτλος στην κεντρική σελίδα της ιστοσελίδας ήταν ιδιαίτερα σκληρός. «Αγνώριστος ο Εθνικός. Θύμιζε … παιδική ομάδα…», ανέφερε ο υπότιτλος ενώ το άρθρο τιτλοφορείται: «Η κατρακύλα συνεχίζεται…». 

Ο τίτλος αυτός προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννη Τζίμα, που θεώρησε σκόπιμο να απαντήσει. Στην… καθιερωμένη πλέον εμφάνισή του στην εκπομπή του Δημήτρη Κολιού στον Maximun FM, πριν καν περάσει το πρώτο λεπτό της συνομιλίας, ο ίδιος έσπευσε να εκφράσει τα παράπονά του. «Θέλω να πω ότι ούτε άρχισε καμία κατρακύλα, ούτε έχει πάρει κατρακύλα τον Εθνικό. Αλίμονο αν είναι κατρακύλα αυτό το πράγμα, όταν ο Εθνικός δεν έχει χάσει την πρώτη θέση».

Όταν ο Κολιός άρχισε να ρωτά λεπτομέρειες για να κατανοήσει προς ποιον απευθύνονταν η απάντηση, ο Γιάννης Τζίμας έστρεψε ευθέως τα βέλη του κατά του Status Radio και του Σταύρου Αποστολίδη, μέχρι πρότινος κεντρικού παρουσιαστή του δελτίου της Δέλτα Τηλεόρασης, αν και δεν τους κατονόμασε: «Σε σάιτ του ραδιοφωνικού σταθμού της πόλης μας γράφονται αυτές οι βλακείες και ανακρίβειες. Αν αυτό θεωρούν κάποιοι, οι οποίοι το παίζουν δημοσιογράφοι, οι οποίοι δεν ξέρουν τι χρώμα έχει η μπάλα του βόλεϊ, ούτε με πόσες πάσες παίζεται το βόλεϊ, δεν φταίει ο Εθνικός».

Γρήγορα ο Κολιός ζήτησε να ξεπεραστεί το θέμα, καθώς πλέον ερχόταν και ο ίδιος σε δύσκολη θέση, αφού χρησιμοποιούνταν η συχνότητα του δικού του ραδιοφωνικού σταθμού εναντίον ενός άλλου ανταγωνιστικού της πόλης. Εκτίμησε μάλιστα ο ίδιος ότι η ανάκαμψη θα ξεκινήσει από την Τετάρτη και τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ, για να απαντήσει ο Γιάννης Τζίμας: «Θέλουμε πράγματι να πιστεύουμε στην ομάδα ότι η ανάκαμψη θα ξεκινήσει από την Τετάρτη.  Η ομάδα πρέπει να ορθοποδήσει, να ξεπεράσει το σοκ της ήττας. Πάντως δεν υπάρχει καμία κατρακύλα, ούτε άρχισε καμία κατρακύλα. Η ήττα δεν ήταν στο πρόγραμμα, κακά τα ψέματα, δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Αλλά όχι και κατρακύλα».

Σε κάθε περίπτωση, προκάλεσε αίσθηση η σπουδή της διοίκησης του Εθνικού να απαντήσει σε ένα άρθρο που ελάχιστοι είχαν διαβάσει μέχρι να του δοθεί από τον ίδιο τον Εθνικό αυτή η δημοσιότητα. Όπως είπε και ο Δημήτρης Κολιός, ο Εθνικός οφείλει να τα προσπεράσει όλα αυτά. Και είναι στο χέρι του να ανακόψει αυτήν την (διαφαινόμενη) «κατρακύλα» (όπως την χαρακτηρίζει η ιστοσελίδα του Αποστολίδη) ή «κάμψη» και «κοιλιά» (όπως την χαρακτηρίζει ο Σάκης Μουστακίδης).  

Οι λέξεις λίγη σημασία έχουν σε αυτό το χρονικό σημείο. Σημασία έχει η ουσία. Και η ουσία, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, θα φανεί κυρίως το βράδυ της Τετάρτης. Στον νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Τότε ο Εθνικός των μυρίων προβλημάτων αυτών των ημερών  θα κληθεί να αποδείξει ότι οι πράγματι κακές εμφανίσεις των ημερών αποτελούν μια παρένθεση. Μια κακή παρένθεση…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ STATUS RADIO ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΖΙΜΑ ΣΤΟΝ MAXIMUM FM ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 
[iframe width=”315″ height=”171″ src=”//www.mixcloud.com/widget/iframe/?feed=http%3A%2F%2Fwww.mixcloud.com%2Fmaximum936fm%2F%25u03B3%25u03C4%25u03B6%25u03B9%25u03BC%25u03B1%25u03C3-17-02-14%2F&mini=&stylecolor=&hide_artwork=&embed_type=widget_standard&embed_uuid=9579651b-f690-4855-ad0f-359b879774eb&hide_tracklist=&hide_cover=&autoplay=” frameborder=”0″]

%u0393.%u03A4%u0396%u0399%u039C%u0391%u03A3 17-02-14 by Maximum936fm on Mixcloud