Έντονη διαμαρτυρία του Λακκώματος για την διαιτησία με το Κόσμιο!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες του ΠΑΟ Κοσμίου από τον διαιτητή της αναμέτρησης με τον Διγενή στο Λάκκωμα, που κρίθηκε στο τέλος με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, χώρια το γεγονός ότι οι Κομοτηναίοι δέχτηκαν και κόκκινη κάρτα μετά το σφύριγμα της λήξης.

 

Ωστόσο το ξέρατε ότι πριν τον αγωνα, ήταν ο Διγενής αυτός που διαμαρτύρονταν για την διαιτησία, έχοντας μάλιστα φτάσει μέχρι την ΕΠΟ για τις αδικίες που υποστηρίζει ότι έχουν γίνει σε βάρος του αλλά και για τα πολλά έξοδα που πληρώνει για τους διαιτητές. 

Διαβάστε χαρακτηριστικά τι έγραψε την περασμένη Παρασκευή το μπλογκ του Διγενή: “Στον Διγενή στα αποτελέσματα εχουν παίξει και τα διαιτητικά λάθη που γίνονται εις βάρος του σχεδόν σε κάθε παιχνίδι του για το πρωτάθλημα. Μάλιστα οι διοικούντες του Λακκώματος φρόντισαν να μεταφέρουν προς τα αρμόδια οργανα της διαιτησίας και της ΕΠΟ τα παράπονά τους  για τον τρόπο με τον οποίο τους αντιμετωπίζει η διαιτησία,

Παράπονα προς τα αρμόδια οργανα εχει να κάνει και με τους ορισμούς διαιτητών απο μακριά και μαλιστα οι βοηθοί απο αλλη ΕΠΣ  με αποτέλεσμα να ερχονται με δευτερο ΤΑΧΙ, οπως παρατηρητές απο πολύ μακρινές αποστάσεις π.χ. παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα  με το Κόσμιο απο τον Εβρο!!!!! με αποτέλεσμα το κόστος της διαιτησίας να διπλασιάζεται!!!!!”