Skoda Ξάνθη: Νίκη για την Κ17, ήττα για την Κ15 στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Σπουδαία νίκη πέτυχε η ομάδα Κ17 της Skoda Ξάνθη επί του ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του Γ’ γύρου του Εφηβικού πρωταθλήματος της Super League.

 

Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή με τη νίκη επί του πρωτοπόρου του ομίλου μείωσαν την διαφορά στους τρεις πόντους από την κορυφή κρατώντας παράλληλα το προβάδισμα για την 2η θέση, φτάνοντας στους 37 βαθμούς έναντι των 35 του 3ου Άρη. Τα γκολ της kυριακάτικης νίκης σημείωσαν οι Μελισσόπουλος (πέναλτι) στο 60’ και Χατζής με σουτ στο 75’.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φώτης Ντάουλας της ΕΠΣ Αθηνών με βοηθούς τους Βαμβακά και Ρέμπα της ΕΠΣ Καβάλας.
SKODA ΞΑΝΘΗ: Νομικός (46’ λ.τρ. Σταθάκης), Ζώτος, Ψεμματάς (75′ Βαφειάδης), Πουλουκτσής, Θεοδωρίδης Χ., Μπουνταγκίδης (89′ Μπουναρτζής), Χαμδή, Τουμαντζίδης, Μελισσόπουλος, Δημητριάδης (80′ Σπανός), Χατζής (85′ Σαμπανίδης).

Μία ημέρα νωρίτερα, Skoda Ξάνθη και ΠΑΟΚ κοντραρίστηκαν και για το πρωτάθλημα Κ15 της Super League. Στην αναμέτρηση αυτή, που έγινε επίσης στις εγκαταστάσεις των Πηγαδίων η Ξάνθη ηττήθηκε με 1-4. Έμεινε έτσι στην προτελευταία θέση με 13 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή.