Νίκη με το ίδιο σκορ και για την Κ20 της Ξάνθης επί της Καλλονής

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ένα γκολ του Βασίλη Φασίδη στο 58’ έκανε την διαφορά στην αναμέτρηση της Skoda Ξάνθη με την ΑΕΛ Καλλονής για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων. 

 

Οι παίκτες του Μάριου Ζερβίδη στο δεύτερο ημίχρονο έκαμψαν την αντίσταση των φιλοξενούμενων και στο φινάλε κράτησαν τους βαθμούς της νίκης, σε ένα παιχνίδι που θύμισε λίγο με την εξέλιξη και κυρίως την κατάληξή του την σαββατιάτικη αναμέτρηση ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες των δύο συλλόγων. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στέφανος Κουμπαράκης με βοηθούς τους Δημητριάδη και Γκιόση της ΕΠΣ Θράκης. Με τους τρεις νέους πόντους στην συγκομιδή της η Ξάνθη έφτασε τους 40 βαθμούς στο πρωτάθλημα ανεβαίνοντας κι άλλο στον σχετικό πίνακα.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Ζλατίνης, Κολλαράς, Ορφανίδης Λ., Παρασκευάς, Προύντζος, Καρυπιάδης, Δελής, Βαλαβανόπουλος (74’ Λαζαρίδης), Ορφανίδης Π. (89’ Μήττας), Πασχαλάκης (63’ Γούλας), Φασίδης.

ΑΕΛ Καλλονής: Παπαδέλης, Ευαγγελιδάκης, Μαγγάνας, Ιωαννίδης, Γιώργου, Φωκιανός (73′ Χατζηκλειδαράς), Ναούμ (46′ Αγριμάκης), Μπρακουλα, Σοφιανης, Λαμπράκης (68′ Ιωάννου), Γκαμαγκας.