LIVE από το ΔΑΚ Κομοτηνής: Πανθρακικός – Παναθηναϊκός 0-2 (τελικό)

Μεταδίδουν από το ΔΑΚ Κομοτηνής οι Δημήτρης Μπακιρτζής και Βαγγέλης Μαγκώνης

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Παναθηναϊκό για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι Δημήτρης Μπακιρτζής και Βαγγέλης Μαγκώνης βρίσκονται στο ΔΑΚ Κομοτηνής και μεταδίδουν…

Καλησπέρα. Σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Παναθηναϊκό, με φόντο την… Ευρώπη. Γιατί αν κερδίσει ο Πανθρακικός, βάζει φωτιά στην μάχη για την διεκδίκηση της 5ης θέσης, ενώ ξεμπερδεύει μάλλον οριστικά και αμετάκλητα με όποιον κίνδυνο υποβιβασμού.

Ωρα 18:45  Ο Παναθηναϊκός έρχεται εδώ με σκοπό να πάρει τριπλή εκδίκηση. Πρώτον, για την περσινή του ήττα σε αυτό το γήπεδο, εξαιτίας του γκολ που είχε πετύχει τότε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Δεύτερον, για την ήττα μέσα στην Λεωφόρο στον πρώτο γύρο. Τρίτον, για την ήττα του Σαββάτου στο πρωτάθλημα Κ20. Το θέμα είναι αν θα τα καταφέρει.

Ωρα 18:48  Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός την επόμενη αγωνιστική παίζει εντός έδρας με Εργοτέλη και μετά εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Άρα με ήττα απόψε, αρχίζει σοβαρά να κινδυνεύει από τον Πανθρακικό για τα πλέι οφ. Αλλά ας μην προτρέχουμε.

Ωρα 18:51  Πάμε στις συνθέσεις, έγιναν πριν λίγο γνωστές.

Ο Πανθρακικός ξεκινά με Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνο, Ιγκόρ, Χρήστου, Καθάριο, Εμπό, Μπεν Σαμπάτ, Ρομέου, Τζάνη και Ντιόγκο.

Ο Παναθηναϊκός παρατάσσεται με Καπίνο, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Λαγός, Ζέκα, Ατζαγκούν,Καρέλης, Αμπέιντ, Νάνο, Σίντεφελντ, Πράνιτς.

Ωρα 18:55  Διαιτητής ο Σταύρος Tριτσώνης (Αθηνών, αλήθεια πώς γίνεται αυτό, γιατι όχι ο Τοπούζης που είναι Κομοτηναίος, να γλιτώσουν και έξοδα οι ομάδες, αν είναι να σφυρίζει διαιτητής από την πόλη της μιας αντίπαλης ομάδας. Πρώτος βοηθός ο Τουμπακάρης (Αθηνών), δεύτερος ο Απτόσογλου και τέταρτος ο Σιδηρόπουλος.

Ωρα 19:03  Στο μεταξύ, έχει αρχίσει να διαδίδεται η είδηση που έχει μεταφέρει το ThrakiSportS περί ανανέωσης της συνεργασίας του Πανθρακικού με τον Άκη Μάντζιο. Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ.

Ωρα 19:07   Υπάρχει και ένα πανό υπέρ του Άκη Μάντζιου στην εξέδρα. Λογικό τα μαντάτα που μεταφέραμε να χαροποιούν τους φιλάθλους του Πανθρακικού.

Ωρα 19:11  Συνεχίζουν το ζέσταμα οι αποστολές των δύο ομάδων. Πάνω από 4.000 κόσμος πρέπει ήδη να βρίσκεται στο γήπεδο. Αρκετός κόσμος και στην εξέδρα των φίλων των φιλοξενουμένων.

Ωρα 19:16  Αποσύρονται οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, για να κάνουν από κοινού είσοδο σε λίγο.

Ωρα 19:19  Ο Πέτριτς όπως προαναφέραμε δεν μετέχει στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, αν και είναι στην αποστολή. Από τον Πανθρακικό σημαντική η απουσία του Μπαϊκαρά, πέραν του γνωστού προβλήματος με τον Κάσες.

Ωρα 19:22  To γήπεδο έχει σχεδόν γεμίσει, εκτός από ένα μικρό τμήμα στους φιλοξενούμενους και κάποιες άδειες θέσεις πίσω από τους πάγκους.

Ωρα 19:27  Οι ομάδες μόλις έκαναν την εμφάνιση τους φορώντας τα μπλουζάκια της “Φλόγας”. Η 25η αγωνιστική είναι αφιερωμένη στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου.

Ωρα 19:30  Πάμε για την έναρξη του αγώνα

1′ Έναρξη του αγώνα

5′ Πρώτη μεγάλη ευκαιρία είναι για τον Πανθρακικό. Πολύ καλό σουτ του Καθάριος έξω από την περιοχή, αλλά ο Καπίνο απομακρύνει τον κίνδυνο

8′ Δοκάρι για τον Παναθηναϊκό. Πολύ καλό σουτ του Καρέλη, αλλά η μπάλα βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σέρεμετ. Το τραντάζει για την ακρίβεια.

11′ Μοναδική ευκαιρία για τον Πανθρακικό,με τον Ιγκορ σε τετ α τετ με τον Καπίνο, να προτίμα να τον “κρεμάσει¨αντί να τον πλασάρει, αλλά η μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

14′ Νέα ευκαιρία για τον Πανθρακικό, με τον Καθάριο από το ύψος του πέναλτι, να στέλνει την μπάλα άουτ

20′ Πολύ καλό σουτ του Αμπέιντ έξω από την περιοχή, λίγο άουτ. Πολύ καλός ρυθμός στο ματς στα πρώτα 20 λεπτά

26′ Γκολ για τον Παναθηναϊκό. Σέντρα από τα δεξιά του Αμπέιντ, και ο Καρέλης με σουτ στην κίνηση με το αριστερό από πλάγια έδωσε το προβάδισμα στο τριφύλλι. Πανθρακικός – Παναθηναϊκός 0-1

30′  Πανό που έχουν ανεβάσει οι φίλοι του Πανθρακικού γράφει “Μάντζιο ψυχάρα πάντα Πανθρακικάρα”. Η επέκταση της συνεργασίας ανακοινώθηκε πριν από λίγο και από τα μεγάφωνα του γηπέδου, επιβεβαιώνοντας πλήρως την προ διώρου αποκάλυψη του ThrakiSportS.

40′  Μετα το γκολ του Παναθηναικού έχει πέσει ο ρυθμός με αυτό σαφώς να βολεύει τους φιλοξενούμενους

45′  Τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο μέρος. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Πανθρακικός – Παναθηναϊκός 0-1 

46′  Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

53′ Καλό σουτ του Καρέλη από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σέρεμετ. Φωνάζουν οι παιχτες του Πανθρακικού, διότι στη συγκεκριμένη φάση δεν τηρήθηκε το fair play καθως ο Σαρακατσάνος ήταν πεσμένος στη μεγάλη περιοχή

59′ Γκολ ο Παναθηναικός. Τραγικό λάθος του Σέρεμετ, καθώς στην προσπάθεια να μπλοκάρει την μπάλα, δεν την μπλοκάρει σωστα, παίρνει ύψος η μπάλα κai ο Ατζαγκουν με κεφαλιά γράφει το Πανθρακικός – Παναθηναϊκός 0-2

63′ Πρώτη αλλαγή για τον Πανθρακικό. Στη θέση του Καθάριος,μπαίνει ο Μολίνα

66′ Σέντρα από αριστερά του Παπαγεωργίου, κεφάλια του Τζάνη, λίγο άουτ

70′ Σουτ του Πράνιτς έξω απο την περιοχή, με διπλή προσπάθεια ο Σέρεμετ μπλοκάρει την μπάλα

73′ Πρώτη αλλαγή για τον Παναθηναικό, στη θέση του Καρέλη μπαίνει ο Πέτριτς

75′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ιγκορ, αλλά η μπάλα άουτ

80′ Δεύτερη αλλαγή για τον Πανθρακικό. Στη θέση του Χρήστου, ο Χασομέρης

84′ Δεύτερη αλλαγή του Παναθηναικού. Στη θέση του Αμπέιντ, ο Δώνης

86′ Κλείνει τις αλλαγές του ο Παναθηναικός. Στη θέση του Ατζαγκούν ο (κομοτηναίος) Θανάσης Ντίνας

90′ Τρίτη αλλαγή για τον Πανθρακικό. Στη θέση του Τζάνη, ο Σειδάν. Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων

90+3′ Τέλος του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός πετυχαίνει απέναντι στον Πανθρακικό την έκτη εκτός έδρας νίκη του. Σημαντική, νίκη για το τριφύλλι η οποία του επιτρέπει να προσπεράσει τον Αστέρα Τρίπολης στην βαθμολογία. Αντίθετα,οι Κομοτηναιοι γνωρίζουν την πρώτη εντός έδρας ήττα τους μετά απο έξι συνεχόμενες εντός έδρας νίκες. Τελικό αποτέλεσμα: Πανθρακικός – Παναθηναϊκός 0-2

Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε από το ThrakiSportS τον αγώνα. Μείνετε μαζί μας, ακολουθεί πλήρες ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ σε λίγο…