Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα Κιλκισιακός – Έβρος Σουφλίου

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  «Ζωντανός» στο… κυνήγι της παραμονής έμεινε ο Έβρος Σουφλίου, που επικράτησε εκτός έδρας 2-0 τον Κιλισιακό. Παρέμεινε μεν κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού, όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο που διεξάγεται την προσεχή εβδομάδα με αντίπαλο τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

 

Το σημαντικό όμως είναι ότι η νίκη επιτεύχθηκε σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια ομάδα που έχει ίδιους στόχους, οπότε μετράει διπλή. Και το πιο σημαντικό είναι ότι η επικράτηση ήρθε σχετικά εύκολα, με δυο τέρματα που σημειώθηκαν στην αρχή και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Κατρανίτσας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και στο 42’ ο Αντωνιάδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, έπειτα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια και πάσα που προηγουμένως δέχθηκε από τον Γκαϊδατζή.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής, Μάντζιος, Τριανταφυλλίδης, Ματετζίδης, Καρυπίδης, Αμανατίδης, Σαββελίδης, Τζεβελέκης (42’ Λογγινίδης), Αϊβαζίδης (46’ Σουλτανίδης), Παντελιάδης, Μπελίτσας (60’ Ηλιόπουλος).

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Σχόρτσεφ, Μπάμνος, Κατρανίτσας, Λίτσιος, Τσαπάνης, Τορομανίδης (58’ Εφραιμίδης, λ.τ. 77’ Αραμπατζής), Αντωνιάδης, Τρίχας, Γκαϊδατζής, Θεοδωράκης (66’ Ναθαναηλίδης), Καμπιώτης.