Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα Διγενής Λακκώματος – ΠΑΟ Κοσμίου

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε για ακόμα μια φορά ο ΠΑΟ Κοσμίου. Πάλεψε, για σχεδόν 85 λεπτά δεν είχε δεχτεί γκολ αλλά με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι ο Διγενής Λακκώματος πήρε τη νίκη στο “Αβραάμ Παπαδόπουλος” και διατηρήθηκε οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Διγενής είχε την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και είχε δοκάρι στο 28’ με τον Κωστικίδη, ενώ στο 67’ ο ίδιος παίκτης σημάδεψε και πάλι το δοκάρι του Παπανικολάου. Ωστόσο ήταν και ο πρωταγωνιστής στην φάση του 84ου λεπτού, όταν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Βοργιατζίδη και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, παρά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων που αμφισβήτησαν έντονα την απόφασή του.

Αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι ήταν ο Παπαποστόλου που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και χάρισε τρεις υπερπολύτιμους πόντους στην ομαδα της Χαλκιδικής, οι οποίοι θα μπορούσαν να είχαν χαθεί αν στο 90’ ο Φωτιάδης ήταν πιο εύστοχος. Ωστόσο με απ’ ευθείας φάουλ σημάδεψε το δοκάρι του Παπαβασιλείου και το 1-0 σφράγισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών σε αυτό το επεισοδιακό παιχνίδι, μετά το τέλος του οποίου δόθηκε κόκκινη κάρτα στον Βοργατζίδη του Κοσμίου, που εξακολουθούσε να διαμαρτύρεται για τον καταλογισμό του πέναλτι.

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ: Παπαβασιλείου, Λαμπερνάκης (69’ Σαρβανίδης), Σπανός, Τουλκερίδης, Σαραγώτης (77’ Χότζα), Ορφανός, Κωστικίδης, Μιχάλης, Στασινόπουλος (62’ Αντωνιάδης), Γκουγκουλιάς, Παπαποστόλου.

ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ: Παπανικολάου, Βοργιατζίδης, Κουτσός (51’ Καπετάνος), Ζούλης, Παναγιωτόπουλος, Ταμάμης, Μουστάκας, Αθανασίου, Μόσχος (74’ Φωτιάδης), Λαζίδης, Τσούμαρης (51’ Κυπιστόγλου).