Β’ Εθνική (ΕΣΠΕΘΡ): Όλα όσα έγιναν στην νίκη της Α.Ε. Κομοτηνής μέσα στην Ξάνθη επί του Ερμογένη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης βρίσκονται τα κορίτσια της ομάδας της Α.Ε. Κομοτηνής, που πέρασαν πολύ πιο δύσκολα απ’ όσο δείχνει το 0-3 από την Ξάνθη στην αναμέτρηση η με τον Ερμογένη.

Οι παίκτριες του Δημήτρη Κιοσσέ έδειξαν ιδιαίτερα στο πρώτο σετ πόσο πολύ ήθελαν την νίκη, έχοντας ουκ ολίγους άσσους αλλά και βγάζοντας αρκετές εξαιρετικές άμυνες με το 17-25 να δείχνει την ανωτερότητα των κοριτσιών της Κομοτηνής.

Ωστόσο τόσο στο δεύτερο όσο και στο τρίτο σετ τα κορίτσια του Δημήτρη Παρασκευόπουλου  απέδωσαν εξαιρετικά δείχνοντας δείγματα του ταλέντου τους, που αναμφισβήτητα αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον του Γυναικείου Βόλεϊ στην Ξάνθη. Τα κορίτσια του Ερμογένη κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια, με το τελικό 0-3 ωστόσο να επιβεβαιώνει την δεδομένη ανωτερότητα της φιλοξενούμενης ομάδας, με τα κορίτσια της Α.Ε. Κομοτηνής να στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με την Θύελλα που ακολουθεί έχοντας φυσικά το μυαλό τους κατά βάση στο ντέρμπι κορυφής της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ερμή στην Δράμα.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Παπαβασιλείου Βαγγέλης και Δήμου Δημήτρης του Περιφερειακού συνδέσμου διαιτητών.

Τα σετ: 17-25, 25-27, 23-25

ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ ΞΑΝΘΗΣ (Δ. Παρασκευόπουλος): Κυριαζίδη, Λάτσιου, Ρεκάρη, Ιωάννου, Γλία, Χαρίσκου, Κωστελίδου, Λαζαρίδου, Παράφωρου, Γκιόλια, Σαρίδου, Κοντοπούλου.

Α.Ε. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Δ. Κιοσσές): Σουλτάνη ,Σταμπουλή, Θεοδώρου-Λοσάμπο, Τριανταφύλλου, Παπατζήκα, Κουλατσίδου, Λυγγέρη Γ., Λυγγέρη Ε. , Κρυστάλλη, Αθανασίου, Κοτσάκα, Τσινίκα.